lv
RSIYjG1JvPpk0UQ0u7RlGSzX4GHfFL8zXlYbFmir
3732839

Rīt maksimālā gaisa temperatūra būs +17..+21 grāds

Rīt maksimālā gaisa temperatūra būs +17..+21 grāds

Naktī uz ceturtdienu lielā daļā Kurzemes, kā arī vietām Latgalē un Vidzemes austrumos gaidāms īslaicīgs lietus, prognozē sinoptiķi.

Ceturtdienas rītā īslaicīgi līs arī valsts centrālajā daļā. Naktī pūtīs lēns vējš un gaisa temperatūra pazemināsies līdz +9..+15 grādiem.

Dienā mākoņu daudzums būs mainīgs, vietām centrālajos un austrumu novados īslaicīgi līs. Vējš lēni līdz mēreni pūtīs no rietumiem. Maksimālā gaisa temperatūra būs +17..+21 grāds, Latvijas galējos austrumos līdz +23 grādiem.

Rīgā naktī gaidāms skaidrs laiks, no rīta debesis apmāksies un uzlīs, dienā mākoņu kļūs mazāk. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu vējš. Gaisa temperatūra naktī noslīdēs līdz +14 grādiem, piepilsētā - līdz +10..+13 grādiem. Dienā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +19..+20 grādiem.

Nosaukti EP priekšvēlēšanu kampaņas lielākie tērētāji

Līdz 4.jūnijam Eiropas Parlamenta (EP) priekšvēlēšanu kampaņai visvairāk ir iztērējuši politiskie spēki "Apvienotais saraksts" (AS), Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) un "Latvija pirmajā vietā" (LPV), liecina Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja ...

Neiroķirurgi: «Smadzenes nav viss, bet bez smadzenēm viss nav nekas!» (+VIDEO)

Ārstiem palīgā nāks mākslīgais intelekts un paplašinātās realitātes tehnoloģijas.

2024.gada 14.jūnijā Rīgā sāksies 15. Baltijas Neiroķirurgu asociācijas kongress, kas pulcēs aptuveni 200 dalībniekus no 16 valstīm - ne tikai no Baltijas, bet arī Zviedrij...

Būs bargākie sodi par vardarbību pret tuviniekiem

Saeima ceturtdien, 6.jūnijā, galīgajā lasījumā lems par grozījumiem Krimināllikumā, kas paredz pastiprināt sodus par vardarbību pret tuviniekiem.

Ar likumprojektu bargāki sodi paredzēti arī par virkni citu noziedzīgu nodarījumu saistībā ar vardarbību, k...



Komentāri