lv
60TRg3BIFdFKqJRoHSwrxyy58fodTJrTR7EkAmnU
3700627

Aukstākais ūdens saglabājas Rīgas līča piekrastē

Aukstākais ūdens saglabājas Rīgas līča piekrastē

Latvijas upēs un ezeros ūdens temperatūra daudzviet pārsniedz +20 grādus, bet jūrā, īpaši Rīgas līča Kurzemes piekrastē, saglabājas auksts ūdens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Agrā ceturtdienas rītā ūdens temperatūra Rojas ostā bija tikai +4,7 grādi, Mērsraga ostā +7,5 grādi, Kolkā +13,7 grādi un Skultes ostā +13,2 grādi.

Pie Daugavgrīvas mola ūdens temperatūra svārstās starp +10 un +14 grādiem, savukārt Ventspils ostā tā paaugstinājusies līdz +15 grādiem.

Saskaņā ar Jūrmalas pludmales glābšanas dienesta informāciju trešdienas vakarā Kauguros un Majoros ūdens temperatūra bija +11 grādi, Bulduros - par grādu augstāka.

Ūdens temperatūra lielākajos ezeros +17..+22 grādi.

Lielupē un Ventā ūdens temperatūra no rīta ir galvenokārt +21..+23 grādi, Aiviekstē +22..+24 grādi, Gaujā +18..+20 grādi, Daugavā - līdz +22 grādiem. Pārējās upēs temperatūra ir no +16 līdz +23 grādiem.

Nefrologi Latvijā pieņems pacientus bez ārsta nosūtījuma un bez maksas (+VIDEO)

Hronisku nieru slimība ir septītais izplatītākais nāves riska faktors globāli.

Līdz 31.maijam notiks Nieru veselības nedēļa, kas šogad akcentēs problēmas un risinājumus, kas saistīti ar hronisku nieru slimību. Nieru veselības nedēļa sāksies ar pacientu...

Atlīdzībās lauksaimnieki šogad saņēma gandrīz deviņus miljonus eiro

Apdrošinātāji atlīdzībās par izsalušajiem ziemāju sējumiem un citiem kultūru bojājumiem šogad līdz šim lauksaimniekiem izmaksājuši kopumā gandrīz deviņus miljonus eiro, aģentūrai LETA pavēstīja Latvijas Apdrošinātāju asociācijā.

Asociācijā norāda, ka da...

Adatainie skaistuļi: Dabas muzejā skatāma kaktusu izstāde (+FOTO)

Latvijas Nacionālajā dabas muzejā, Rīgā, līdz 2.jūnijam būs aplūkojama izstāde "Kaktusi un citi sukulenti 2024", kas tiek organizēta sadarbībā ar Latvijas Kaktusu un citu sukulentu biedrību.

Kā aģentūru LETA informēja Nacionālajā dabas muzejā, izstādē t...



Komentāri