lv
wQAuBVBU7ypluRAY6UXajxzM7Zrsa8RCyZNHCI71
3685270

Latvijas sportists kvalificējas pasaules snūkera tūres sacensībām

Latvijas sportists kvalificējas pasaules snūkera tūres sacensībām

Latvijas sportists Artemijs Žižins svētdien Lesterā "Q School" turnīrā jeb kvalifikācijas sacensībās nodrošināja vietu pasaules snūkera tūrē.

Žižins "Q School" turnīrā pirmajās trīs kārtās pārspēja savus pretiniekus ar 4-0, bet ceturtajā kārtā ar 4-2 guva panākumu pār Ukrainas pārstāvi Juliānu Boiko.

Astotdaļfinālā Latvijas snūkerists ar 4-2 uzvarēja angli Marku Džoisu un ceturtdaļfinālā jeb izšķirošajā cīņā par ceļazīmi uz pasaules tūri ar 4-2 bija pārāks pār Keidenu Brīrliju no Anglijas.

Lesteras "Q School" sacensībās tika izspēlētas četras ceļazīmes uz pasaules tūri. Šonedēļ tiks aizvadīts vēl viens "Q School" turnīrs, kurā tiks noskaidroti vēl četri snūkeristi, kuri tiks pie iespējas startēt pasaules tūrē.

Žižins nodrošinājis vietu pasaules snūkera tūrē gan gaidāmajā sezonā, kas sāksies jūnijā un ilgs līdz 2025.gada maijam, gan 2025./2026.gada sezonā.

7 ES valstu parlamentu priekšsēdētāji aicina Gruziju atsaukt «ārvalstu aģentu» likumu
Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Čehijas, Nīderlandes, Polijas un Francijas parlamentu priekšsēdētāji aicina Gruziju atsaukt pieņemto "ārvalstu aģentu" likumu, attiecīgu vēstuli nosūtot Gruzijas parlamenta priekšsēdētājam Šalvam Papuašvili, informēja Sae...
Jelgavā atvērts zivsaimniecības tehnoloģiskais centrs

Testēšana samazinās investīciju riskus un jaunu produktu izstrādes izmaksas uzņēmējiem.

Jelgavā Paula Lejiņa ielā 2 atklāts Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes (LBTU) Zivju apstrādes biotehnoloģiju studiju un pētniecības centrs, ziņoja viet...

No Norvēģijas līdz Polijai iecerētais «dronu mūris» ir ļoti ambiciozs projekts

Igaunijas iekšlietu ministra piedāvātais "dronu mūris", kuru veidotu ar Krieviju robežojošās Eiropas valstis no Norvēģijas līdz Polijai, ir ļoti ambiciozs projekts, kurš prasīs arī finanšu ieguldījumus, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" sacīja La...



Komentāri