lv
duE1oP5yy2fIVn2q8Xdad20ouHhSHbV6BmFzH2Dq
3648303

Lai uzzinātu ko jaunu, jānonāk apstākļos, kuros iepriekš nav būts. Saruna ar mākslinieci Amandu Ziemeli

Lai uzzinātu ko jaunu, jānonāk apstākļos, kuros iepriekš nav būts. Saruna ar mākslinieci Amandu Ziemeli
Amanda Ziemele 2021. gadā par personālizstādi "Kvantu matu implanti" saņēma Purvīša balvu, bet šogad ir Latvijas pārstāve 60. Starptautiskajā mākslas biennālē Venēcijā ar ekspozīciju "O day and night, but this is wondrous strange…and therefore as a stranger give it welcome". "Tas ir diezgan nekonvencionāls nosaukums, jo ir veidots dialoga formā. Bet tas tieši paredz sarunu vai atvērtību, kas nozīmē, ka nosaukums nav kā virsraksts, kura apakšā kaut kas ir, bet drīzāk kā starptelpas radītājs, kurā var domāt, kas notiek," LTV raidījumā "Kultūrdeva" stāsta māksliniece.
Latvijā ražotie elektriskie skrejriteņi ir pieprasīti dažādās nozarēs (+VIDEO)

“Praktiski katru nedēļu mēs sastopamies ar interesi vai kādu jaunu pielietojuma veidu".

Līdz šim Latvijā ražotie bezceļu elektriskie skrejriteņi bija zināmi ar to, ka tiek izmantoti militārajā industrijā un tos atzinīgi novērtējuši Ukrainas bruņotie spē...

Lietuvas helikopters no zvejas kuģa evakuējis ievainotu Latvijas pilsoni

Lietuvas Gaisa spēku helikopters svētdien no zvejas kuģa evakuējis ievainotu Latvijas pilsoni, pirmdien paziņoja Lietuvas armija.

Ap plkst.21 tika saņemts ziņojums par to, ka Baltijas jūrā uz zvejas kuģa, kuram ir Lietuvas karogs, ir ievainots Latvijas ...

Kāda ir vidējā kredīta summa jaunajam mājoklim?

Kopumā 2024.gada kreditēšanas indekss ir audzis par 5 procentpunktiem, kas ir mazāka izaugsme nekā pērn, taču vērojama pozitīva tendence - bankas spēj kreditēt un vēlas to darīt.

Kā rāda 2024.gada kreditēšanas indekss, vidējās darba algas pieaugums pērn...



Komentāri