lv
KIkvoajN10uoYsQEK0hSC1S1d1DZ7IVzutEtioYT
3604799

«Celtics» bez Porziņģa svin uzvaru trešajā NBA ceturtdaļfināla mačā

«Celtics» bez Porziņģa svin uzvaru trešajā NBA ceturtdaļfināla mačā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis piektdien Klīvlendā savainojuma dēļ nespēlēja viņa pārstāvētās Bostonas "Celtics" uzvarā izbraukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) ceturtdaļfināla spēlē.

"Celtics" ar 106:93 (30:28, 27:20, 27:21, 22:24) pārspēja Klīvlendas "Cavaliers", sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 2-1.

Viesiem rezultatīvākais ar 33 punktiem, 13 atlēkušajām bumbām, sešām rezultatīvām piespēlēm un piecām kļūdām bija Džeisons Teitams, 28 punktus un deviņas atlēkušās bumbas pievienoja Džeilens Brauns, bet 18 punktus, astoņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles - Džrū Holidejs.

"Cavaliers" komandā ar 33 punktiem un sešām zem groziem izcīnītām bumbām izcēlās Donovans Mičels, Evans Moblijs sakrāja 17 punktus un astoņas atlēkušās bumbas, bet pa 15 punktiem guva Kariss Leverts un Dariass Gārlends.

Porziņģis savainojumā iedzīvojās "play off" pirmās kārtas ceturtajā mačā ar Maiami "Heat". Latviešu basketbolists sastiepa labās kājas ikru muskuli, kas varētu liegt piedalīties visā izslēgšanas spēļu otrajā kārtā.

Arī sērijas nākamais mačs 13.maijā norisināsies "Cavaliers" laukumā.

Jau vēstīts, ka "Celtics" izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā sērijā ar 4-1 pārspēja "Heat", bet "Cavaliers" Austrumu konferences ceturtdaļfinālā septiņos mačos ar 4-3 pieveica Orlando "Magic" basketbolistus.

Iepriekšējā sezonā Denveras "Nuggets" finālsērijā ar 4-1 uzvarēja Maiami "Heat" un pirmo reizi vēsturē izcīnīja NBA čempiontitulu.

Sprādzienā Belgorodā sabrukusi desmitstāvu ēkas daļa, cietuši 17 cilvēki un ir bojāgājušie
Sprādzienā daudzstāvu ēkā Krievijas pilsētā Belgorodā sabrukusi ēkas daļa. Vietējās varasiestādes jau pateikušas, ka pie notikušā vainojama Ukraina. Maskava pavēstīja, ka virs Belgorodas apgabala notriektas aptuveni 12 raķetes, ziņoja Latvijas Televīzi...
Vītoliņš: «Daudziem spēlētājiem ir jāparāda labāks hokejs»

Vairākiem valstsvienības spēlētājiem turnīra gaitā būs jāuzlabo savs sniegums, pēc uzvaras pirmajā pasaules čempionāta spēlē pār Polijas komandu sacīja Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Jau ziņots, ka Latvijas vīriešu hokeja izlase se...

Daugavpilī norisinās Eiropas čempionāta spīdvejā pretendentu fināls

Šodien Daugavpilī norisināsies Eiropas čempionāta spīdvejā (SEC) pretendentu fināls. Sacensības "Lokomotīves" stadionā sāksies plkst.14.

Tajā par piecām ceļazīmēm uz Eiropas čempionāta posmiem cīnīsies septiņu valstu spīdvejisti, tajā skaitā Jevgeņijs K...



Komentāri