lv
lwoymk8uakfjr5o14WW8ITfbxHfFxbs1Uq6QAzQL
3604585

Vītoliņš: «Daudziem spēlētājiem ir jāparāda labāks hokejs»

Vītoliņš: «Daudziem spēlētājiem ir jāparāda labāks hokejs»

Vairākiem valstsvienības spēlētājiem turnīra gaitā būs jāuzlabo savs sniegums, pēc uzvaras pirmajā pasaules čempionāta spēlē pār Polijas komandu sacīja Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Jau ziņots, ka Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien Ostravā pasaules čempionāta pirmajā spēlē ar rezultātu 5:4 (0:1, 1:1, 3:2, 1:0) pagarinājumā uzvarēja Polijas valstsvienību, kas elites divīzijā startē pirmo reizi kopš 2002.gada.

"Šī bija tikai pirmā spēle, bet daudziem spēlētājiem ir jāparāda labāks hokejs," teica Vītoliņš. "Viennozīmīgi, mēs to varam. Tāpēc jau mēs tos spēlētājus izvēlējāmies, ka viņi [sagatavošanās posmā] parādīja, ka viņi var labāk spēlēt."

Valstsvienības galvenais treneris arī atgādināja, ka izlasē ir septiņi debitanti un viņš saprotot, ka ir uztraukums, bet vārtsarga Elvja Merzļikina sniegumu viņš novērtēja kā labu.

"Tie trīs rikošeti kas bija, bija grūti. Divi no mūsu slidām, trešais no muguras," epizodes atcerējās Latvijas izlases galvenais treneris, nevainojot vārtsargu zaudētajos vārtos. "Mēs vinnējam kā komanda, un, ja zaudējam, tad zaudējam kā komanda."

Svētdien Latvijas izlase krustos nūjas ar Franciju, ka sestdien ar 1:3 atzina Kazahstānas pārākumu. Pēc tam 14.maijā Latvijas tiksies ar Kazahstānu, 15.maijā - ar Vāciju, 18.maijā - ar Zviedriju, 19.maijā - ar Slovākiju, bet noslēdzošajā grupas spēlē 21.maijā latvieši spēkosies ar ASV hokejistiem, kurus pērn pārspēja cīņā par bronzas godalgām.

Daugavpilī norisinās Eiropas čempionāta spīdvejā pretendentu fināls

Šodien Daugavpilī norisināsies Eiropas čempionāta spīdvejā (SEC) pretendentu fināls. Sacensības "Lokomotīves" stadionā sāksies plkst.14.

Tajā par piecām ceļazīmēm uz Eiropas čempionāta posmiem cīnīsies septiņu valstu spīdvejisti, tajā skaitā Jevgeņijs K...

Latvijas izlase vārtsargu pret Franciju paziņos pēdējā brīdī

Latvijas hokeja izlases vārtsargs, kurš pasaules čempionātā spēlēs pret Franciju, tiks paziņots īsi pirms spēles, svētdien pēc rīta treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienības treneris Lauris Dārziņš.

Rīta treniņā piedalījās tikai četri laukuma...

Pierīga kļuva par Zemessardzes mācību vietu (+VIDEO)

Jaunieši var turpināt apgūt dažādas militārās specialitātes, piemēram - ložmetējnieks, izlūks, karavīrs glābējs un citas.

Līdz 18.maijam "Rīgas mežu" teritorijā Sužos norisināsies Zemessardzes 1. Rīgas brigādes Studentu kājnieku bataljona zemessargu pam...



Komentāri