lv
uvdy4d9rVjAD97Q82y38xqcAKX2YoWqKrC3jx1RP
359252

Atklās Cēsu pilsētas egli un Ziemassvētku tirdziņu

Atklās Cēsu pilsētas egli un Ziemassvētku tirdziņu

Šodien atklās Cēsu pilsētas egli un Ziemassvētku tirdziņu, informēja pašvaldībā.

No plkst.13 Jauniešu mājā norisināsies radošā darbnīca, kurā kopā ar Kosmosa izziņas centra speciālistiem ikvienam būs iespēja izmēģināt roku eglīšu lampiņu programmēšanā - tās svētku eglē iemirdzēsies ap plkst.17.30.

Savukārt, no plkst.13 līdz 20 cēsinieki un pilsētas viesi Ziemassvētku tirdziņā varēs iegādāties dažādus gardumus un dāvanas svētkiem.

Plkst.17.varēs vērot uzvedumu "Iepazīstot kosmosu" un pilsētas egles atklāšanu. No plkst.17.30 līdz 18.15 izskanēs Adventa koncerts ar Unu Danielu Aizgali un Matīsu Žilinski. No plkst.18 līdz 20 būs atvērts Ziemassvētku vecīša namiņš.

Pasākumā piedalīsies Cēsu Kultūras centra popgrupas "Hey" un Cēsu Bērnu un jauniešu centra vokālās studijas "Sekunda" dziedātāji.

Pasākumu organizē Cēsu Kultūras centrs.

Doma laukumā iedegs Ziemassvētku egli
Rīga, 27.nov., LETA. Šodien plkst.17 Doma laukumā tiks iedegta Rīgas galvenā Ziemassvētku egle, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

Rīga, 27.nov., LETA. Šodien plkst.17 Doma laukumā tiks iedegta Rīgas galvenā Ziemassvētk...

Ainažos avārijā iesaistīts pasažieru autobuss; 26 cietušie un viens bojāgājušais
Sestdien, 26. novembrī, uz autoceļa A1 ("Via Baltica") Salacgrīvas pagastā Limbažu novadā notikusi trīs spēkratu sadursme, liecina sociālajos tīklos izplatītā informācija.
Kučinskis izvairīgs par Rajeva virzīšanu AM biedra amatam; Ašeradens: 'Uzdosim ļoti daudz jautājumu'
Krimināllietas par krāpšanu dēļ Igoru Rajevu (AS) būtu "grūti" virzīt ministra amatam, raidījumā "Kāpēc" atzina viņa partijas biedrs Māris Kučinskis (AS). Vienlaikus par Rajeva nonākšanu citā amatā Kučinskis bija daudz izvairīgāks, uzsverot, ka Rajeva ...


Komentāri