lv
d2ST90S5d6ecNoAqi7HzUIHwQZRfuz5kMJb5Pok4
359251

Doma laukumā iedegs Ziemassvētku egli

Doma laukumā iedegs Ziemassvētku egli
Rīga, 27.nov., LETA. Šodien plkst.17 Doma laukumā tiks iedegta Rīgas galvenā Ziemassvētku egle, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

Rīga, 27.nov., LETA. Šodien plkst.17 Doma laukumā tiks iedegta Rīgas galvenā Ziemassvētku egle, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

Vienlaikus iedegsies arī svētku egle Rātslaukumā.

Šodien plkst.14 un 16 adventes ieskaņas koncertā no Rātsnama balkona pasaulē atzītu komponistu skaņdarbus izpildīs muzikālā apvienība "TrombonsLV".

Plkst.15 un 16 ar muzikālu performanci Vērmanes dārzā klausītājus iepriecinās diksilenda grupa "Sunny Groove Dixie" un soliste Marta Monta Zūdiņa.

Plkst.17 koncertzālē "Ave Sol" uzstāsies Rīgas vokālā džeza grupa "Assambly singers" un Latvijas Mākslas akadēmijas jauktais koris "Senais kalns", bet plkst.19 Pirmās adventes koncerts ar orķestra "Rīga" un solistes Marlēnas Keinas uzstāšanos izskanēs Rīgas Domā. 

Plkst.19 svētku koncertā Kultūras centrā "Mazā ģilde" muzicēs ģitāristi Gints Smukais un Rihards Lībietis.

Ainažos avārijā iesaistīts pasažieru autobuss; 26 cietušie un viens bojāgājušais
Sestdien, 26. novembrī, uz autoceļa A1 ("Via Baltica") Salacgrīvas pagastā Limbažu novadā notikusi trīs spēkratu sadursme, liecina sociālajos tīklos izplatītā informācija.
Kučinskis izvairīgs par Rajeva virzīšanu AM biedra amatam; Ašeradens: 'Uzdosim ļoti daudz jautājumu'
Krimināllietas par krāpšanu dēļ Igoru Rajevu (AS) būtu "grūti" virzīt ministra amatam, raidījumā "Kāpēc" atzina viņa partijas biedrs Māris Kučinskis (AS). Vienlaikus par Rajeva nonākšanu citā amatā Kučinskis bija daudz izvairīgāks, uzsverot, ka Rajeva ...
Lokālpatriotisms pret Kambalas tiesībām: kāds ir 'čuhņas skandāla' sausais atlikums
"No malas izskatās, ka viņa vienkārši grib izdabūt sāpju naudu no Dobeles uzņēmumiem," saka "Latvia Packing" vadītājs Kaspars Elarts. Šis uzņēmums bija viens no dažiem, kas revanšā pazobojās par sabiedrības dāmas Olgas Kambalas publiskajiem izteikumiem...


Komentāri