lv
BwD9WhXh1fig1UqdEsbjjF0Z1n83R5tjJIIgdu4e
3583445

Klimata un enerģētikas ministrijas vadību nosver uz šķeldas svariem Daugavpilī

Klimata un enerģētikas ministrijas vadību nosver uz šķeldas svariem Daugavpilī


Pirms garajām brīvdienām Latvijas klimata un enerģētikas ministrs Kaspars Melnis un parlamentārais sekretārs Jānis Irbe apmeklēja nu jau uzbūvēto šķeldas katlumāju Daugavpilī Silikātu ielā un iepazinās ar mūsu pilsētas veiksmes stāstu enerģētiskās neatkarības stiprināšanā. Visa delegācija, ieskaitot Daugavpils mēru, “Daugavpils siltumtīkli” vadību, ka arī ģenerāluzņēmēja SIA “MONUM” vadošos darbiniekus, svēra 720 kilogramus. To uzzināja pateicoties svariem, kas domāti šķeldas vedējiem, kuri iebrauc jaunās katlumājas teritorijā.

Ministre apmeklēs jaunā cietuma būvlaukumu

Liepajas cietums - viens no lielākajiem publiskā pasūtījuma būvniecības projektiem Latvijā.

Ceturtdien, 9.maijā, tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere reģionālās vizītes ietvaros apmeklēs jaunā Liepājas cietuma būvlaukumu, lai klātienē iepazītos, kā ti...

VDD: Krievijas specdienesti Latvijas valstspiederīgos vervē Telegramā

Krievijas specdienesti aizvien biežāk Latvijas valstspiederīgos kaitniecisku darbību veikšanai Latvijā vervē saziņas platformā "Telegram", atzina Valsts drošības dienestā (VDD).

Vervēšanas mēģinājumi notiek, gan individuāli uzrunājot personas, gan publi...

Doma laukumā varēs vērot pasaules hokeja čempionāta spēļu tiešraides

Lai Rīgas iedzīvotāji un pilsētas viesi varētu sekot līdzi pasaules hokeja čempionātam un Latvijas vīriešu hokeja izlases spēlēm, Doma laukumā notiks čempionāta tiešraižu publiskā skatīšanās uz lielā ekrāna.

Tiešraižu publiskā skatīšanās sāksies piektdi...



Komentāri