lv
tv67Jq32b2YJJUEqf35yywvvW9WKI3BQYHOzODJL
3583350

Ministre apmeklēs jaunā cietuma būvlaukumu

Ministre apmeklēs jaunā cietuma būvlaukumu

Liepajas cietums - viens no lielākajiem publiskā pasūtījuma būvniecības projektiem Latvijā.

Ceturtdien, 9.maijā, tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere reģionālās vizītes ietvaros apmeklēs jaunā Liepājas cietuma būvlaukumu, lai klātienē iepazītos, kā tiek realizēts valsts mēroga tieslietu nozares projekts.

Plānots, ka tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere kopā ar jaunā Liepājas cietuma būvniecības projekta uzraudzības komitejas pārstāvjiem novērtēs apjomīgajā būvniecības projektā šobrīd paveikto un iepazīsies ar turpmāk plānoto darbu gaitu. Jaunā Liepājas cietuma būvlaukumu apmeklēs arī Liepājas valstspilsētas domes priekšsēdētājs Gunārs Ansiņš, Ieslodzījuma vietu pārvaldes vadība, SIA "Tiesu namu aģentūra" pārstāvji un SIA "Citrus Solutions" vadība.

Tāpat tieslietu ministre Eiropas dienas ietvaros viesosies Liepājas Raiņa 6.vidusskolā ar lekciju "Latvijas 20 gadi Eiropas Savienībā", lai diskutētu ar jauniešiem par ieguvumiem, kas saistīti ar dalību Eiropas Savienībā.

VDD: Krievijas specdienesti Latvijas valstspiederīgos vervē Telegramā

Krievijas specdienesti aizvien biežāk Latvijas valstspiederīgos kaitniecisku darbību veikšanai Latvijā vervē saziņas platformā "Telegram", atzina Valsts drošības dienestā (VDD).

Vervēšanas mēģinājumi notiek, gan individuāli uzrunājot personas, gan publi...

Doma laukumā varēs vērot pasaules hokeja čempionāta spēļu tiešraides

Lai Rīgas iedzīvotāji un pilsētas viesi varētu sekot līdzi pasaules hokeja čempionātam un Latvijas vīriešu hokeja izlases spēlēm, Doma laukumā notiks čempionāta tiešraižu publiskā skatīšanās uz lielā ekrāna.

Tiešraižu publiskā skatīšanās sāksies piektdi...

Austrumu slimnīcā no gripas šosezon miris 51 pacients

Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā (RAKUS) šajā gripas sezonā no gripas vai tās izraisītām komplikācijām miris 51 pacients, liecina slimnīcas statistikas dati par šajā sezonā ar gripas infekciju saslimušajiem pacientiem, kuru slimības gai...



Komentāri