lv
Sxf0z34GsmcnKQ5G9WAJ2l3tAcTWP1N6gJ7GkESO
3561035

Svētku diena būs silta, sausa un lielākoties saulaina

Svētku diena būs silta, sausa un lielākoties saulaina

Valsts svētku diena Latvijā būs silta, sausa un lielākoties arī saulaina, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sagatavotā prognoze.

Lai arī brīžiem saules starus aizklās kāds mākonis, gaiss iesils līdz +18…+23 grādiem. Līča piekrastē gaisa temperatūra būs līdz +13…+18 grādiem. Visu dienu pūtīs lēns vējš.

Rīgā 4.maijs būs lielākoties saulains un sauss, tikai pēcpusdienā debesīs sāks parādīties arī mākoņi. Pūtīs lēns vējš, un termometra stabiņš pakāpsies līdz +20…+22 grādu atzīmei.

Nacionālajā arhīvā notiek vērienīga rekonstrukcija (+VIDEO)

Sloka ielā 16 esošo ēku projektējis arhitekts V.R. Reslers un tā celta 1908.gadā kā pilsētas lombards.

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) šī gada 15.aprīlī noslēgusi līgumu ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru (CFLA) par finansējuma piešķiršanu Lat...

Valsts prezidents neatkarības atjaunošanas gadadienā novēl izjust lepnumu

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas 34.gadadienā novēl izjust vairāk lepnuma nekā pieticības, priecāties par Latvijas cilvēkiem, kā arī radīt prieku tiem, kuri paši to nespēj atrast.

Rinkēvičs norāda, ka 34 ga...

Prezidents: Tā ir ļoti liela vērtība – dzīvot un svinēt svētkus, kā gribam
Kopš Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas ir pagājuši 34 gadi, kuru laikā ir izaugusi jauna paaudze, kura mūsu valsts neatkarību un demokrātiju uzskata par pašsaprotamām vērtībām. Tā ir ļoti liela vērtība – dzīvot un svinēt svētkus, kā gribam, ...


Komentāri