lv
XTftcHVeQwcKfyxGRtvaUjd9BW6YJSrBv0eJ2X2x
3560504

Prezidents: Tā ir ļoti liela vērtība – dzīvot un svinēt svētkus, kā gribam

Prezidents: Tā ir ļoti liela vērtība – dzīvot un svinēt svētkus, kā gribam
Kopš Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas ir pagājuši 34 gadi, kuru laikā ir izaugusi jauna paaudze, kura mūsu valsts neatkarību un demokrātiju uzskata par pašsaprotamām vērtībām. Tā ir ļoti liela vērtība – dzīvot un svinēt svētkus, kā gribam, norādījis Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, sveicot iedzīvotājus 4. maija svētkos.
Šilovs paliek nepārspēts «Canucks» vārtos, kopā ar Bļugeru tiek NHL Stenlija kausa otrajā kārtā
Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs piektdien atvairīja visus pretinieka metienus, bet uzbrucējs Teodors Bļugers vienreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņu pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru.
Graudiņa/Samoilova pludmales volejbola tūres posmā Brazīlijā sasniedz astotdaļfinālu
 Latvijas sportistes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova piektdien Brazīlijā profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Elite16" turnīrā uzvarēja apakšgrupas trešajā spēlē, nodrošinot vietu izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā jeb astotdaļfinālā. ...
EK jaunās sankciju pakotnē iekļauts rosinājums aizliegt mangāna rūdas tranzītu

Pēc Latvijas ierosinājuma Eiropas Savienības (ES) 14.sankciju pakotnē pret Krieviju būs iekļauts arī aizliegums piegādāt mangāna rūdu, vadoties no neoficiālās informācijas no Eiropas Komisijas (EK), spriež finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV).

Premjer...



Komentāri