lv
TOyNY9L1Sk941Si8seaTrmUNudJ0WuvwsqtfJrcw
3528615

LSM aptauja: Nacionālajam futbola stadionam visvairāk atbalstītāju Rīgā un Latgalē

LSM aptauja: Nacionālajam futbola stadionam visvairāk atbalstītāju Rīgā un Latgalē
Latvijas Futbola federācija (LFF) ir saņēmusi lietošanā zemi Rīgā, lai sagatavotu dokumentus nacionālā futbola stadiona celtniecībai. Stadionu par nepieciešamu sliecas uzskatīt teju puse Latvijas iedzīvotāju, bet lielākais atbalsts tam ir Rīgā un Latgalē, liecina pētījumu centra "Norstat" sadarbībā ar LSM.lv veiktā aptauja. 
Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.

Šīs sezonas pamatturnīra uzvarētāja "Celtics" Austrumu konfer...

Vidzemes tūrisma uzņēmēja: sezonas laikā visbiežāk viesojas latvieši (+VIDEO)

Cilvēki galvenokārt par kempingu uzzina no citiem viesiem, tīmekļvietnes, vietnēm Facebook un Instagram, vietnes TikTok.

Virs mūsu galvām lido neskaitāmi putnu pulki, tie līksmi čivina un laižas uz bagātajām Burtnieka ezera pļavām. Ir saulaina marta pēc...

Eiropas dizaineri un arhitekti Briselē prezentē ilgtspējīgas idejas «Jaunā Eiropas Bauhaus» festivālā
Un valstis, kuras ir Eiropas Savienībā var dalīties arī idejās. Urbāno dārzu projekts Amsterdamā ir tas, kurš saņēma galveno balvu "Jaunā Eiropas Bauhaus" festivālā Briselē. Tā ir Eiropas Komisijas (EK) iniciatīva, kurā eksperti, iedzīvotāji, uzņēmumi,...


Komentāri