lv
fQi7C4zE78CdTDTS6VpB2AdlrEDU9oDBVPzIy9Gh
3523018

Tet izsolēs piedāvās iegādāties īpašumus Daugavpilī un Ventspilī

Tet izsolēs piedāvās iegādāties īpašumus Daugavpilī un Ventspilī

Tehnoloģiju uzņēmums SIA "Tet" izsolēs piedāvās iegādāties īpašumus Daugavpilī un Ventspilī, liecina kompānijas publiskotā informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Izsolē ar augšupejošu soli "Tet" piedāvās iegādāties nekustamo īpašumu Daugavpilī, Jātnieku ielā 78A. Izsoles sākumcena ir 82 000 eiro. Nekustamo īpašumu veido ēka 963,4 kvadrātmetru platībā un zemesgabals 868 kvadrātmetru platībā.

Tāpat izsolē ar augšupejošu soli kompānija piedāvās iegādāties nekustamo īpašumu Ventspilī, Kaļķu ielā 2. Izsoles sākumcena ir 86 000 eiro. Attiecīgajā īpašumā ietilpst zemesgabals 1888 kvadrātmetru platībā un nedzīvojamā ēka 1146,1 kvadrātmetra platībā.

Abas izsoles sāksies otrdien, 30.aprīlī, bet noslēgsies 30.maijā plkst.13. Interesenti aicināti pieteikties līdz 20.maijam.

"Tet" apgrozījums 2023.gadā bija 187,204 miljoni eiro, kas ir par 19,1% mazāk nekā 2022.gadā, bet kompānijas peļņa samazinājās par 21,1% un bija 18,987 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Tet" pieder valstij SIA "Publisko aktīvu pārvaldītājs "Possessor"" personā (51%) un telekomunikāciju kompānijas "Telia Company" meitasuzņēmumam "Tilts Communications" (49%).

Drošības politikas eksperte: Eiropa nedrīkst atslābināties, paļaujoties uz ASV atbalstu Ukrainai
ASV piešķīrušas militāro un cita veida palīdzību Ukrainai 61 miljarda dolāru vērtībā, taču no šīs summas jauniem ieročiem, munīcijai, tankiem un pretgaisa aizsardzības sistēmām tiks novirzīti tikai 14 miljardi. Ukrainai vajag krietni vairāk, tāpēc arī ...
Kā ārzemnieki dienēs Latvijas armijā (+VIDEO)

Aizsardzības ministrija paredzējusi mainīt Militārā dienesta likumu, lai palielinātu karavīru skaitu.

Likumprojekts paredz iespēju pieņemt militārajā dienestā mobilizācijas gadījumā (mobilizāciju izsludina izņēmuma stāvokļa vai kara pasludināšanas gadīj...

«Canucks» ar Bļugeru un Šilovu ierindā atgūst vadību NHL konferences ceturtdaļfinālā
Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers piektdien izpelnījās divas soda minūtes, bet vārtsargs Artūrs Šilovs palika uz rezervistu soliņa Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņu pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru.


Komentāri