lv
SF7AcbNShphmqapec3hpsCBOzPrr0u0FXFBXP9uE
349429

Smieties ir tikpat svarīgi kā domāt. Dzejniece Inese Zandere

Smieties ir tikpat svarīgi kā domāt. Dzejniece Inese Zandere
Inese Zandere visplašākajai auditorijai pazīstama kā bērnu literatūras aizgādne – savulaik aizgājusi no redaktores darba intelektuālajā žurnālā "Rīgas Laiks", lai savu dzīvi lielā mērā veltītu bērnu literatūras attīstībai. Dzejniece, izdevniecības "Liels un mazs" izveidotāja un galvenā redaktore joprojām ir radošā spēka pilnbriedā, un kādu laiciņu pēc dzimšanas dienas viesojas raidījumā "Daudz laimes, jubilār!"
Šonedēļ Baltijas biržās kritums Tallinā
Rīga, 26.nov., LETA. Baltijas valstu "Nasdaq" biržās šajā nedēļā kritums reģistrēts tikai Tallinā, liecina biržas informācija.

Rīga, 26.nov., LETA. Baltijas valstu "Nasdaq" biržās šajā nedēļā kritums reģistrēts tikai Tallinā, liecina biržas inf...

Šmits ar 19 punktiem sekmē Žalgiris vienības panākumu Eirolīgas spēlē

Latvijas basketbolists Rolands Šmits piektdien ULEB Eirolīgas spēlē guva 19 punktus un palīdzēja Kauņas "Žalgiris" izcīnīt panākumu.

Kauņas komanda izbraukumā ar rezultātu 80:76 (24:31, 13:13, 22:17, 21:15) pārspēja "Valencia" vienību.

Spēles izskaņā "Ž...

Punnenovs: Strādājam pie tā, lai progresētu un uzvarētu

Šveices augstākās līgas (NL) kluba "Lausanne" hokejisti, kuru rindās ir arī Latvijas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Ronalds Ķēniņš un šobrīd turnīra tabulā ieņem vien 12.vietu, turpina strādāt, lai uzlabotu savu sniegumu laukumā, norādīja Punne...



Komentāri