lv
EPUyVpuUFSdbmDrQ4hd8zBrJgcKK9cH1952eg6Dt
3447904

Florbola sezonas svētki Rīgā: Izturīgākie finālos dalīs valsts čempionāta spožākās medaļas

Florbola sezonas svētki Rīgā: Izturīgākie finālos dalīs valsts čempionāta spožākās medaļas
Latvijas florbolā sestdien noskaidros valsts čempionus kā vīriešu, tā sieviešu virslīgā. Florbola svētkos "Arēnā Rīga" notiks četri mači, bet galvenie notikumi plānoti plkst. 20, kad sāksies lielais fināls vīriešiem. Pērnie čempioni Lielvārdes florbolisti savas pilnvaras nolika pirms mēneša, savukārt sestdien vakarā viena komanda centīsies atgriezties tronī pēc sešu gadu pārtraukuma, turpretim otri mēģinās izcīnīt vēsturē savu pirmo čempiontitulu.
«Māksla ir pavasara koncentrāts!» Saruna ar Mākslas akadēmijas rektoru Kristapu Zariņu
Aprīļa vidū raidījumā "Daudz laimes, jubilār!" viesojas gleznotājs un mākslas pedagogs, kopš 2017. gada – Latvijas Mākslas akadēmijas rektors Kristaps Zariņš, kas līdz ar savu dvīņu brāli Kasparu cēlies no slavenā gleznotāja, arī savulaik Mākslas akadē...
TESTS. Vai zini par latviešu valodas gramatiku tikpat daudz kā skolēni?
Laiks pārbaudīt savas zināšanas – aizpildi testu un uzzini, vai zināsi atbildes uz tiem jautājumiem par latviešu valodu un gramatiku, kurus risinājuši Latvijas Televīzijas raidījuma "Gudrs, vēl gudrāks" dalībnieki!
Aptauja: Samazinājusies Latvijas iedzīvotāju tieksme pēc cenzūras

Pēdējā gada laikā ir samazinājusies Latvijas iedzīvotāju tieksme pēc cenzūras, liecina pētījumu aģentūras SKDS šī gada janvārī veiktās aptaujas dati.

Saskaņā ar aptauju, janvārī vairs tikai 48% pilnībā vai daļēji piekrita, ka būtu jāaizliedz cilvēkiem i...



Komentāri