lv
85rDhMMVazXqG6VmPIM7diSWxBtaWylsplv6eF4z
3438056

Rinkēvičs Viļņā tiksies ar Ukrainas prezidentu Zelenski

Rinkēvičs Viļņā tiksies ar Ukrainas prezidentu Zelenski

atvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs ceturtdien Lietuvas galvaspilsētā Viļņā tiksies ar Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski.

Tikšanās laikā tiks parakstīta Latvijas un Ukrainas vienošanās par ilglaicīgu atbalstu un drošības saistībām. Vienošanās pauž skaidru un stingru Latvijas atbalstu Ukrainai un paredz sniegt Ukrainai militāro atbalstu 0,25% apmērā no valsts iekšzemes kopprodukta. Tikšanās notiks Trīs jūru iniciatīvas samita laikā.

Dizains tuvplānā. Ar krāšņu programmu Mākslas akadēmija sagaidīs studiju gada beigas
Ar sarunām par dizainu sāksies Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) 2023./2024. studiju gada noslēguma bagātīgais notikumu cikls. Pasākumu programmu 21. maijā pieteiks LMA Dizaina nodaļas rīkots iesildošais pasākums sarunu formātā, kam sekos LMA Modes ska...
Kozlovskis: Arī šogad 9.maijam gatavosimies ļoti nopietni

Latvijas tiesībsargājošās un drošības iestādes arī šogad 9.maijam gatavosies ļoti nopietni, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" sacīja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (JV).

Viņš esot pārrunājis aktuālo drošības situāciju ar V...

Liepājas apkārtnē tiks ierīkots veloceliņš 17 km garumā (+VIDEO)

Iepirkuma uzvarētājs piedāvāja zemāko līgumcenu – 1 891 743,64 eiro.

Garāmbraucēji ievērojuši jau nozāģētos un iezīmētos kokus Klaipēdas šosejas malā, kur sākti priekšdarbi gājēju un veloceliņa izbūvei no Liepājas līdz Bernātiem.

“Būvdarbi sāksies aprīļ...



Komentāri