lv
yp5l0x1qxvw9kkHOX4DLqL9aNDdDJe3A6afH4QgY
3437600

Liepājas apkārtnē tiks ierīkots veloceliņš 17 km garumā (+VIDEO)

Liepājas apkārtnē tiks ierīkots veloceliņš 17 km garumā (+VIDEO)

Iepirkuma uzvarētājs piedāvāja zemāko līgumcenu – 1 891 743,64 eiro.

Garāmbraucēji ievērojuši jau nozāģētos un iezīmētos kokus Klaipēdas šosejas malā, kur sākti priekšdarbi gājēju un veloceliņa izbūvei no Liepājas līdz Bernātiem.

“Būvdarbi sāksies aprīļa vidū, kad arī par tiem informēsim,” tik skopas ziņas pašlaik sniedz darbu pasūtītājs VSIA “Latvijas Valsts ceļi”. No Liepājas līdz Nīcai 17 kilometru garumā un intensīvā satiksmē velobraucējiem un gājējiem pašlaik vienīgā iespēja ir iet vai braukt pa ceļa malu.

Valsts uzņēmusies izbūvēt veloceļu 15 km garumā, bet īsākā daļa ir Liepājas pilsētas pārziņā. Pasūtītājs Liepājas Komunālā pārvalde un būvnieks līgumu jau parakstījuši, ziņo pārvaldes pārstāvis Aigars Štāls. Arī Liepājas daļu veloceliņam sāks būvēt aprīlī, darbi jāpabeidz līdz augustam.

Liepājā šobrīd kopumā izbūvēti veloceļi vairāk nekā 55 km garumā. Katrā ielas rekonstrukcijas projektā tiek izvērtēta iespēja izbūvēt veloceļu, tāpēc to skaits pilsētā nemitīgi aug. Pilsētā izveidotas īpaši Liepājai dizainētas velonovietnes, kuras izvietotas pie plaši apmeklētiem sabiedriskiem objektiem, kā Pētertirgus, pilsētas dome, Sv. Nikolaja katedrāle, stacijas laukums, Liepājas pludmale, Rožu laukums un citviet. Arī uzņēmēji pie savām iestādēm aicināti uzstādīt velonovietnes.

Divas dienas premjeres un ārlietu ministra pienākumus pildīs Lībiņa-Egnere

12.aprīlī un 13.aprīlī par Ministru prezidenta un ārlietu ministra pienākumu izpildītāju ir iecelta tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere (JV), liecina premjeres Evikas Siliņas rīkojums.

Šāds lēmums par valdības locekļu aizvietošanu pieņemts, jo Siliņa...

Re:Baltica: LA nelegālo ziedojumu lieta beigusies bez kriminālām apsūdzībām

Partijas "Latvijas attīstībai" (LA) nelegālo ziedojumu lieta beigusies bez kriminālām apsūdzībām, jo par daudzām epizodēm iestājies noilgums, bet citos gadījumos summas nav bijušas tik lielas, lai sanāktu krimināllieta, lai arī fiktīvu ziedojumu pazīme...

Nelikumīgi ziedojumi partijai «Latvijas attīstībai» – acīmredzami, bet krimināli sodīt neļauj likums
Lai vāktu naudu partijas "Latvijas attīstībai" darbībai, tika izmantoti starpnieki – radi, draugi, partijas biedru nodarbinātie; shēma – aploksne, bankomāts, partijas kase, rāda partijas ziedotāju sniegtās liecības Korupcijas novēršanas un apkarošanas ...


Komentāri