lv
hN1WZ06I33EnSQIFP24rPSafmxeigxYxypqNbDgH
3427941

Kad pašvaldībām akūti trūkst naudas

Kad pašvaldībām akūti trūkst naudas

Deputāti iepazīsies ar finanšu situāciju pašvaldībās.

Lai iepazītos ar pašvaldību finanšu situāciju, Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisija trešdien, 10.aprīlī, komisijas sēdē plānojusi skatīt ziņojumu par pašvaldību budžetu ieņēmumiem, finansiālajām problēmām un iespējamajiem risinājumiem.

Komisijai sniegt ziņojumu aicināts Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdis Gints Kaminskis. Tāpat sēdē aicināti piedalīties pārstāvji no Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Finanšu ministrijas, Latvijas Lielo pilsētu asociācijas un pašvaldībām.

Iedzīvotāji maksājumus no valsts turpmāk saņems zibenīgi

Ikdienas dzīvē Latvijas iedzīvotāji un uzņēmumi šīs pārmaiņas jutīs, saņemot maksājumus no Valsts kases, piemēram, nodokļu atmaksas, pabalstus, samaksu par valsts pārvaldei sniegtajiem pakalpojumiem.

Līdztekus jau divus gadus nodrošinātajiem ienākošajie...

Pārspēts 9.aprīļa siltuma rekords Latvijā

Otrdien līdz plkst.14 augstākā gaisa temperatūra valstī bija +23,2 grādi Daugavpilī un Jēkabpilī, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.

Iepriekšējā augstākā gaisa temperatūra, kas Latvijā reģistrēta 9.aprīlī, bija +22...

Pāvilostas muzeju aktīvi apmeklē Latvijas un ārvalstu tūristi (+VIDEO)

Viena no mazākajām Latvijas pilsētām dalās ar savu pagātni.

Pāvilostas novadpētniecības muzejam piešķirts finansējums, lai īstenotu projektu “Uzzināts un izprasts tulkojumā”. Tajā paredzēts jaunāko ekspozīciju “Saka-osta-Pāvilosta” iztulkot un padarīt p...



Komentāri