lv
PrRXFfUQ94ySdioq3fOo9FNjThNGPmcama2SUH46
3423428

LMT no maija palielinās interneta pakalpojumu cenas

LMT no maija palielinās interneta pakalpojumu cenas

SIA "Latvijas Mobilais telefons" (LMT) no šā gada 1.maija palielinās atsevišķu interneta pakalpojumu cenas, liecina uzņēmuma publiskotā informācija.

Privātpersonām pakalpojums "Internets mājai" būs pieejams par 25,99 eiro mēnesī vai 19,98 eiro mēnesī, slēdzot līgumu uz 12 mēnešiem. "Internets mājai" ģimenes komplektā plānots 19,98 eiro mēnesī apmērā. Savukārt "Internets privātmājai" būs bez mēneša maksas izmaiņām.

Vienlaikus viens gigabaits (GB) mobilā interneta būs 2,99 eiro mēnesī, bet 15 GB mobilā interneta maksa mēnesī būs 9,89 eiro. Neierobežots mobilais internets no 1.maija maksās 19,99 eiro mēnesī.

Savukārt pakalpojums "Mobilais internets Starts" turpmāk vairs nebūs pieejams. Tā vietā LMT klientiem piedāvās iespēju lietot pakalpojumu "Numura rezervēšana" par 1,50 eiro mēnesī.

Juridiskajām personām pakalpojums "Neierobežots internets+" no maija būs 23,99 eiro mēnesī vai 19,99 eiro mēnesī, slēdzot līgumu uz 12 mēnešiem. Bet neierobežots internets būs 19,99 eiro mēnesī. Savukārt 25 GB interneta būs 8,99 eiro mēnesī.

Vienlaikus pakalpojums "Internets biznesam Profesionālais" un "Industriālais internets" būs bez mēneša maksas izmaiņām.

Tāpat arī juridiskajiem klientiem pakalpojums "Mobilais internets Starts" turpmāk vairs nebūs pieejams. Tā vietā klientiem būs iespējams lietot pakalpojumu "Numura rezervēšana" par 1,24 eiro mēnesī.

Cenu pieaugums skaidrots ar to, ka LMT interneta pieslēgumus papildinās ar kiberdrošības risinājumu, lai pasargātu klientus no pieaugošā apdraudējuma publiskajā telpā. Risinājums tiks uzstādīts un atjaunināts automātiski.

Kiberdrošības risinājums aizsargās no ļaunatūras un citiem kiberuzbrukumiem, brīdinās par inficētām saitēm, krāpnieciskām un viltus mājaslapām, kā arī aizsargās lietotņu un saziņas rīku lietošanas laikā.

Noraida aizdomas par Ķemeru sēravotiem kā iemeslu smakai Helsinkos

Dabas aizsardzības pārvalde (DAP) noraida Somijas un Latvijas masu medijos izskanējušos pieļāvumus, ka Ķemeru Nacionālajā parkā esošie sērūdeņi varētu būt iemesls nepatīkamajai smakai aizvadītajā nedēļas nogalē Somijas galvaspilsētā Helsinkos.

Svētdien ...

Normu par mazāka caurmēra koku ciršanu atzīst par neatbilstošu Satversmei

Satversmes tiesa (ST) pirmdien par neatbilstošu Satversmei atzina normu, ar kuru samazināts galvenās cirtes caurmērs. Šī ir pirmā reize, kad jautājums par mežu apsaimniekošanu un tās ilgtspējību Latvijā tika vērtēts ST.

Latvijas Dabas fonda (LDF) pārstā...

Jautājumā par Latvijas pilsonības atņemšanu Avenam gaida informāciju no Ukrainas

Vērtējot jautājumu par iespējamu Latvijas pilsonības atņemšanu Krievijas oligarham Pjotram Avenam, Satversmes aizsardzības birojs (SAB) patlaban gaida informāciju no sadarbības partneriem Ukrainā, TV3 raidījumam "900 sekundes" pastāstīja SAB direktors ...



Komentāri