lv
LayQHPsK8CIoJBLzujfHYo6thWuaaoX3nY2QiZyq
340375

Rīgas cirkā notiks rekonstruētās cirka arēnas atklāšana

Rīgas cirkā notiks rekonstruētās cirka arēnas atklāšana

Rīgas cirkā 30.novembrī plkst.12 notiks rekonstruētās cirka arēnas atklāšana, informēja Rīgas cirka pārstāve Zane Volkinšteine.

Paredzēts, ka pasākumu plkst.12.05 atklās kultūras ministrs Nauris Puntulis (NA). Savukārt pēc ministra uzrunas par paveikto un nākotnes plāniem informēs cirka valdes locekle Māra Pāvula.

Tāpat Rīgas cirka rekonstruētās arēnas atklāšanās piedalīsies arhitektu biroja "No Rules Just Architecture" jeb "NRJA" pārstāvji Uldis Lukševics un Zigmārs Jauja, kā arī būvuzņēmēja PS "Aidaco Group" pārstāvis Valdis Koks. Savukārt ar nākamās sezonas plāniem iepazīstinās Rīgas cirka radošais direktors Mārtiņš Ķibers.

Pēc uzrunām sekos ekskursija pa Rīgas cirka ēku.

Vācijas policija veikusi kratīšanu pie klimata aktīvistiem

Vācijas Saksijas federālās zemes policija ceturtdien veikusi kratīšanas vairākās adresēs saistībā ar izmeklēšanu par klimata aktīvistu uzbrukumu Drēzdenes Vecmeistaru galerijai.

Augustā divi kustības "Pēdējā paaudze" aktīvisti pielīmēja savas rokas pie ...

ICMP: Karā Ukrainā bezvēsts pazuduši vairāk nekā 15 000 cilvēku

Karā Ukrainā bezvēsts pazuduši vairāk nekā 15 000 cilvēku, aplēsusi Nīderlandē bāzētā Starptautiskā bezvēsts pazudušo personu komisija (ICMP).

ICMP jūlijā atvēra biroju Kijivā, lai palīdzētu Ukrainai dokumentēt un atrast pazudušos cilvēkus.

ICMP program...

Erdogans sola Sīrijā izveidot 'drošības zonu'
Turcijas prezidents Redžeps Tajips Erdogans piektdien solīja aizsargāt Turcijas dienvidu robežu ar "drošības zonu" Sīrijā, ar šo apņemšanos nākot klajā pēc Turcijas kara aviācijas pēdējo dienu uzlidojumiem kurdu bruņotajiem formējumiem Sīrijā un Irākā....


Komentāri