lv
iLDZgWJJoWDSI4BWzP8QdFw6nDxCwuItshFZuvFv
337937

Laižam slidot! Jelgavā sākusi darbu publiskā slidotava

Laižam slidot! Jelgavā sākusi darbu publiskā slidotava

Jelgavas Pasta salā darbu sākusi publiskā slidotava, ziņo pašvaldība.

Maksa par slidošanas seansu, kas ilgst vienu stundu, ir trīs eiro, par slidošanu ar nūjām - 3,50 eiro, hokeja nūjas noma būs 1,50 eiro, bet slidu noma - divi eiro, taču apmeklētāji uz slidotavu var nākt arī ar savām slidām.

Maksa par slidošanu ir tāda pati, kā pagājušajā ziemas sezonā, norāda slidotavas apsaimniekotāja Zemgales Olimpiskā centra valdes loceklis Armands Ozollapa.

Publiskajā slidotavā treniņus aizvadīs arī Jelgavas Ledus sporta skolas audzēkņi - hokejisti, daiļslidotāji un šorttrekisti.

Pagājušajā ziemas sezonā slidotava strādāja no 18.novembra līdz 10.aprīlim, un tā bija viena no garākajām ziemas sezonām Pasta salas slidotavā.

Lukašenko: Baltkrievu karavīru iesūtīšana Ukrainā problēmu neatrisinās

Baltkrievijas karavīru iesūtīšana Ukrainā situāciju padarīs sliktāku un "problēmu neatrisinās", ceturtdien sacīja Baltkrievijas autoritārais līderis Aleksandrs Lukašenko, runājot par Krievijas izvērsto karu pret Ukrainu.

Baltkrievijas karavīru ievešana ...

Par egles zādzību Iļģuciemā policija aiztur brangi sareibušu kungu
Rīgas pašvaldības policija (RPP) par egles zādzību Iļģuciemā aizturēja manāmi iereibušu vīrieti, portāls "Delfi" uzzināja RPP.
Jaunās valdības deklarācija un mērķi klimata un enerģētikas jomā
Koalīciju veidojošās partijas šonedēļ turpina darbu pie jaunās valdības deklarācijas rakstīšanas, iezīmējot galvenos darāmos darbus. Tikmēr Saeimā virzību sākuši likumu grozījumi ministru biedru un jaunas ministrijas ieviešanai, kas gan atdūrušies pret...


Komentāri