lv
kxsLmbpLiic6nh92MeKdurVJUL8OmsC8Naki9MZG
337908

Jaunās valdības deklarācija un mērķi klimata un enerģētikas jomā

Jaunās valdības deklarācija un mērķi klimata un enerģētikas jomā
Koalīciju veidojošās partijas šonedēļ turpina darbu pie jaunās valdības deklarācijas rakstīšanas, iezīmējot galvenos darāmos darbus. Tikmēr Saeimā virzību sākuši likumu grozījumi ministru biedru un jaunas ministrijas ieviešanai, kas gan atdūrušies pret iebildumiem Juridiskajā komisijā. Kādi ir galvenie saskares punkti un klupšanas akmeņi valdības deklarācijas tapšanā un kādi būs galvenie uzdevumi jaunajai ministrijai – par to diskutējām raidījumā "Kāpēc" ar žurnālisti Olgu Dragiļevu.
Krievija karam iztērējusi ceturto daļu sava gada budžeta, lēš 'Forbes'
Krievija deviņos kara mēnešos tam iztērējusi aptuveni 82 miljardus dolāru, kas ir ceturtā daļa no agresorvalsts gada budžeta, liecina žurnāla "Forbes" ukraiņu versijas aprēķini.
Nepiekāpīgie irāņi iesit divus vārtus spēles beigās, uzveic Velsu. Svarīgākie notikumi
Irānas izlase piektdien guva divus vārtus kompensācijas laika izskaņā un izcīnīja uzvaru 2:0 pār mača beigās 10 vīru sastāvā palikušo Velsu, aizvadot abām komandām pirmo spēli Pasaules kausa finālturnīra grupas otrajā kārtā.
Izdevumi sociālajai aizsardzībai Latvijā 2021. gadā pieauga par 22,5%
2021. gadā izdevumi sociālajai aizsardzībai Latvijā bija 6 miljardi 440 miljoni eiro, kas ir par 1 miljardu 183,1 miljoniem eiro jeb 22,5% vairāk nekā 2020. gadā, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) provizoriskie dati.


Komentāri