lv
e0bOC9AAXOkuEFhTkTipOjTDBO229KGa7kZsTfQp
337299

Šokējošie favorītu zaudējumi un FIFA Pasaules kausa aktualitātes

Šokējošie favorītu zaudējumi un FIFA Pasaules kausa aktualitātes
2022. gada Pasaules kausa izcīņa Katarā vēl tikai "uzņem apgriezienus", bet jau pirmajās dienās netrūkst ne skandālu ārpus laukuma, ne šokējošu rezultātu uz tā. Līdz šim lielākās futbola sensācija sagādājušas Japāna un Saūda Arābija, kuras uzvarējušas Vāciju un Argentīnu. Tikmēr konservatīvā musulmaņu valsts Katara turpina "rūpēties" arī par citām nedienām, piemēram, pašā čempionāta priekšvakarā aizliedzot alus tirdzniecību. Ko vēl sagaidīsim laukumā un ārpus tā - par to raidījumā "Aizmugure" Uldis Strautmanis runā ar bijušo Latvijas izlases futbolistu, podkāsta "Pa pāris kausiem" vadītāju Juriju Žigajevu un dramaturģi, komiķi un futbola līdzjutēju Aneti Konsti.
Grupa «Imagine Dragons» nākamvasar uzstāsies Lietuvā
"Grammy" balvas ieguvēji, multiplatīna rokgrupa "Imagine Dragons" nākamajā vasarā ar vienīgo koncertu Baltijā 16. augustā uzstāsies Viņģa parkā Viļņā, Lietuvā, informēja koncertaģentūras "First Baltic International" pārstāvji.
SPKC: Latvijā būtiski pieaugusi respiratori sincitiālā vīrusa izraisītās infekcijas izplatība
Latvijā būtiski pieaugusi respiratori sincitiālā vīrusa izraisītās infekcijas izplatība, informēja Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC).
#80 Kas jāzina par GenZ jeb Z-paaudzi?
GenZ jeb “Z paaudze”, dēvēti arī par post-milleniāļiem ir paaudze, kas ir dzimusi no 1997.-2012 vai 1995-2010, šai paaudzei raksturīgs, ka tie ir dzimuši pilnīgā tehnoloģiju ērā un ar lielu piesaisti digitālajai pasaulei. Jau no bērnības viņiem mājās b...


Komentāri