lv
gpKaAUSloZraTTPTBJ7D25US4FytJ6bkbK88VAMq
336695

#80 Kas jāzina par GenZ jeb Z-paaudzi?

#80 Kas jāzina par GenZ jeb Z-paaudzi?
GenZ jeb “Z paaudze”, dēvēti arī par post-milleniāļiem ir paaudze, kas ir dzimusi no 1997.-2012 vai 1995-2010, šai paaudzei raksturīgs, ka tie ir dzimuši pilnīgā tehnoloģiju ērā un ar lielu piesaisti digitālajai pasaulei. Jau no bērnības viņiem mājās bija internets, bet rokās viedtelefons - tādējādi fiziskajai pasaulei saplūstot ar digitālo, radot vienu papildinošu realitāti. Šodien mārketinga un reklāmas speciālistiem ir aktuāls jautājums, kā šos jauniešus sasniegt un uzrunāt, kādai ir jābūt zīmola komunikācijai un kādiem - pašiem produktiem.Kopā ar Intu Bušu studijā:Raimonds Grasmanis, zīmolu stratēģis, radošās aģentūras "Dingo & Schwarz" vadītājs, strādājis ar vairāk kā 200 zīmoliem, vairāk nekā 20 valstīs;Alise Mankus, GenZ paaudzes pārstāve, influencere un tiktokere;Reinis Lazda, sociālais un organizāciju psihologs, docents, organizāciju konsultants.22.12.2022. epizode.
S6E2: Sieviešu riteņbraukšana ar Danu Rožlapu (2. daļa)
Labdien!Šoreiz nopietni un gari par sieviešu sportu.Ciemos ir mūsu "in-house" eksperte, sertificēta riteņbraukšanas trenere, septiņkārtēja Latvijas Čempione ITT un viena no zinošākajām dāmām riteņbraukšanā Latvijā Dana Rožlapa.Mums bija iekrājušies dau...
Pie Belgorodas pamanīta okupantu kara tehnikas kapsēta
Pie Krievijas pilsētas Belgorodas izveidota iebrukumā Ukrainā bojātās militārās tehnikas kapsēta, liecina Ukrainas Bruņoto spēku Stratēģiskās komunikācijas pavēlniecības publicēti attēli.
Turcija 'neitralizējusi' vairāk nekā 300 kurdu kaujinieku
Turcija militārajā operācijā Sīrijas un Irākas ziemeļos kopš svētdienas "neitralizējusi" vairāk nekā 300 kurdu kaujinieku, piektdien paziņojis Turcijas aizsardzības ministrs Hulusi Akars.


Komentāri