lv
Zf7gwoDKXT2hn6wv9Dy6zwX5G8VQU3zb3WVP0EoP
3368331

Ludzā mazina siltumapgādes tarifus

Ludzā mazina siltumapgādes tarifus

Ludzā iecerēts mazināt siltumapgādes tarifus, liecina publikācijas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Uzņēmums "Ludzas Bio-Enerģija" no 1.maija par 3,9% samazina siltuma tarifu, mainot to no 59,50 eiro par megavatstundu (MWh) uz 57,19 eiro par MWh.

Savukārt SIA "Ludzas apsaimniekotājs" no 1.maija paredz tarifa samazināšanu par 5,23% - no pašreizējiem 77,99 eiro par MWh uz 73,91 eiro par MWh.

Noteiktie tarifi stāsies spēkā, ja Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija nebūs pieņēmusi un publicējusi oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" lēmumu par noteiktā tarifa spēkā stāšanās atsaukšanu.

SIA "Ludzas Bio-Enerģija" īpašnieki ir Edgaram Vīgantam piederošā SIA "Biotop" (80% daļu) un Nīderlandes pilsonis Gerrits Hendriks Kreigsmans (20%), liecina "Firmas.lv" dati. Uzņēmuma apgrozījums periodā no 2022.gada 1.oktobra līdz 2023.gada 30.septembrim bijis 2,05 miljoni eiro, peļņa - 0,35 miljoni eiro.

Savukārt "Ludzas apsaimniekotājs" pieder Ludzas novada pašvaldībai, tā apgrozījums pērn bija 3,21 miljons eiro, bet zaudējumi - 0,31 miljons eiro.

ASV tiesa izvirzījusi apsūdzību Latvijas pilsonim

ASV zvērināto tiesa izvirzījusi apsūdzību Latvijas pilsonim par sarežģītu avionikas iekārtu pārdošanu Krievijas uzņēmumiem, pārkāpjot ASV eksporta likumus, paziņojusi ASV Tieslietu ministrija.

55 gadus vecais Oļegs Čistjakovs ir trešais cilvēks, kas aiz...

SM piedāvā piecus virzienus Latvijas ostu pārorientēšanai no Krievijas

Satiksmes ministrija (SM) ceturtdien Latvijas Ostu, tranzīta un loģistikas padomes sēdē piedāvāja piecus prioritāros virzienus Latvijas ostu un loģistikas nozares pārorientēšanai no Krievijas un Baltkrievijas, ceturtdien pēc sēdes aģentūrai LETA norādī...

Siliņa: Kariņš rīkojies kā kārtīgs Rietumu politiķis

Atkāpjoties no ārlietu ministra amata, Krišjānis Kariņš (JV) rīkojies kā kārtīgs Rietumu politiķis, ceturtdien pēc sarunas ar politiķi paziņoja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

Siliņa norādīja, ka Kariņš pats nolēmis demisionēt. Premjerministre uz...



Komentāri