lv
PPT4kts2Zax5LEF8KsMQCbcYTZVJkSPUZqNzrHOn
3359940

Merzļikins ielaiž sešas ripas «Blue Jackets» zaudējumā; neveiksme arī Balinskim un «Panthers»

Merzļikins ielaiž sešas ripas «Blue Jackets» zaudējumā; neveiksme arī Balinskim un «Panthers»
Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā ielaida sešas ripas Kolumbusas "Blue Jackets" zaudētā spēlē, divas no tām pēc NHL debiju piedzīvojušā Džoša Doena metieniem. Arī Latvijas aizsargs Uvis Balinskis otrdien NHL spēlē piedzīvoja zaudējumu ar Floridas "Panthers" komandu.
Ukrainas bēgļiem piedāvās kultūrorientācijas kursus un iekļaušanās pasākumus

Pārdalot finansējumu, valdība šodien nolēma piešķirt Sabiedrības integrācijas fondam (SIF) finansējumu 4,4 miljonu eiro apmērā, lai SIF līdz gada beigām īstenotu projektus, ar kuriem plānots piedāvāt Ukrainas civiliedzīvotājiem kultūrorientācijas kursu...

Latvija paudusi atbalstu Moldovai ceļā uz Eiropas Savienību
"Mums ir līdzīga vēsture, un Latvija labi saprot mūsu situāciju," – tā, viesojoties Rīgā, otrdien uzsvēra Moldovas parlamenta prezidents Igors Grosu. Moldova ir Eiropas Savienības kandidātvalsts un  patlaban ir ceļā uz ilgi gaidīto mērķi.
Rīgas centrā pazudušais vīrietis atrasts miris Daugavā

Bezvēsts prombūtnē esošais Roberts Miksons, kurš nedēļas nogalē pazuda pēc iziešanas no atpūtas vietas Vecrīgā, otrdien bez dzīvības pazīmēm izcelts no Daugavas Rīgā, informē Valsts policija (VP).

VP svētdien izplatīja paziņojumu par to, ka meklē bezvēs...



Komentāri