lv
kj0grMtYAVEVjMPpZKCYDZ3C7RIDc0XZ3WP2uB28
3356965

Rīgas centrā pazudušais vīrietis atrasts miris Daugavā

Rīgas centrā pazudušais vīrietis atrasts miris Daugavā

Bezvēsts prombūtnē esošais Roberts Miksons, kurš nedēļas nogalē pazuda pēc iziešanas no atpūtas vietas Vecrīgā, otrdien bez dzīvības pazīmēm izcelts no Daugavas Rīgā, informē Valsts policija (VP).

VP svētdien izplatīja paziņojumu par to, ka meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1992.gadā dzimušo Miksonu. Vīrietis pēdējo reizi bija redzēts svētdienas rītā ap plkst.5 naktsklubā "Latvijas 1.Rokkafejnīca" Mārstaļu ielā, bet viņa tālākās gaitas nebija zināmas.

Pirmdienas vakarā policija, izplatot divu vīriešu attēlus, aicināja viņus atsaukties, lai tie varētu sniegt noderīgu informāciju Miksona meklēšanā. Vīrieši vēlāk paši sazinājās ar policiju.

Šodien policija informēja, ka vīrietis izcelts no Daugavas miris, un sākotnējā policijas rīcībā esošā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu.

Vienlaikus saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess, tiks veiktas ekspertīzes un izmeklēti precīzi notikušā apstākļi.

Plāno veicināt izpratni un zināšanas par Latvijas ainavām

Latvijā iecerēts veicināt izpratni un zināšanas par ainavām, to paredz šodien valdības atbalstītais ainavu politikas ieviešanas plāns 2024.-2027.gadam.

Plāna mērķis ir radīti priekšnosacījumi daudzveidīgu, sabiedrībai pieejamu ainavu attīstītībai, kas, ...

Valdība atbalsta «Stūra mājas» virzīšanu atsavināšanai un pārdošanai

Valdība otrdienas Ministru kabineta sēdē konceptuāli kā variantu atbalstīja Kultūras ministrijas (KM) informatīvajā ziņojumā iekļauto scenāriju, kas paredz Tetera nama jeb "Stūra mājas" virzīšanu uz atsavināšanu un pārdošanu atklātā izsolē.

"Stūra māja"...

Maskavas namu nodod Finanšu ministrijas īpašumā tālākai pārdošanai

Valdība otrdien apstiprināja Satiksmes ministrijas (SM) sagatavoto rīkojuma projektu, kas paredz Maskavas namu nodot Finanšu ministrijas (FM) īpašumā, kura pēc tam to pārdotu izsolē.

SM skaidro, ka tā neapsaimnieko nekustamos īpašumus, kas nav saistīti...



Komentāri