lv
KeKA83quxWBfV59T5e4kB9SmDPO9dzDlqcGhHZgr
3351398

Merzļikins un «Blue Jackets» zaudē cerības iekļūt Stenlija kausa izcīņā

Merzļikins un «Blue Jackets» zaudē cerības iekļūt Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" svētdien zaudēja pat teorētiskas cerības iekļūt Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā.

Sestdien latvieša pārstāvētā komanda viesos ar 2:4 zaudēja Vegasas "Golden Knights" hokejistiem, bet svētdien "Blue Jackets" teorētiskas izredzes iekļūt Stenlija kausa izcīņā kliedēja Vašingtonas "Capitals" uzvara pār Vinipegas "Jets" ar 3:0.

"Blue Jackets" ar 58 punktiem 71 spēlē ir Austrumu konferences vājākā komanda un Stenlija kausa izcīņu nav spējusi sasniegt ceturto gadu pēc kārtas.

Līdz regulārās sezonas beigām Kolumbusas vienībai atlikušas 11 spēles, kamēr pēdējais mačs, kurā "Blue Jackets" mājās uzņems Karolīnas "Hurricanes", paredzēts 16.aprīlī.

Merzļikins šosezon 39 mačos vidēji ielaidis 3,40 ripas, atvairot 89,9% metienu, un palīdzējis "Blue Jackets" tikt pie 12 panākumiem.

Krievija atkal apšaudījusi Kijivu ar raķetēm

Krievija pirmdien atkal apšaudījusi Kijivu ar raķetēm, un tas ir trešais gaisa uzbrukums Ukrainas galvaspilsētai piecu dienu laikā.

Raķešu triecienā Kijivā ievainoti septiņi cilvēki, tai skaitā pusaudze un divas grūtnieces. Divi ievainotie hospitalizēti...

Latvijas iedzīvotāji dotu priekšroku dzīvei Rīgā vai piepilsētā

Latvijas iedzīvotāji labprātāk vēlētos dzīvot Rīgā vai piepilsētā, ja viņiem būtu iespēja izvēlēties, informē "Luminor Bank" pārstāvji, atsaucoties uz veikto aptauju.

Arī "Luminor Bank" hipotekārās kreditēšanas dati rāda, ka vairums kredītu tiek izsnieg...

Latvijas arāji sportistu lomās. Sporta vēsture pirms 25 gadiem
Latviešus mēdz dēvēt par arāju tautu, tomēr pēc Padomju Savienības sabrukuma aizvadītā gadsimta 90. gadi lauksaimniekiem nebija viegli. Graudkopības nozare piedzīvoja pakāpenisku sarukumu, taču tas nenozīmēja, ka latvieši sliktāk artu zemi. 1999. gadā ...


Komentāri