lv
tpafxQmhr9KfMF4DuW4MgsuJSgzglwZ30d53kRPi
3351164

Latvijas arāji sportistu lomās. Sporta vēsture pirms 25 gadiem

Latvijas arāji sportistu lomās. Sporta vēsture pirms 25 gadiem
Latviešus mēdz dēvēt par arāju tautu, tomēr pēc Padomju Savienības sabrukuma aizvadītā gadsimta 90. gadi lauksaimniekiem nebija viegli. Graudkopības nozare piedzīvoja pakāpenisku sarukumu, taču tas nenozīmēja, ka latvieši sliktāk artu zemi. 1999. gadā Latvijas Televīzijas "Panorāma" un tās leģendārais korespondents Jānis Dimants vēstīja par arāju sporta sacensībām Daugavpils rajonā. 
VDD atkārtoti aicina iedzīvotājus neapmeklēt Krieviju un Baltkrieviju

Valsts drošības dienests (VDD) aicina Latvijas iedzīvotājus gaidāmajās Lieldienu brīvdienās neceļot uz Krieviju vai Baltkrieviju un atgādina par augstajiem izlūkošanas un vervēšanas riskiem šo valstu teritorijā.

Krievija turpina sākto karu Ukrainā, pas...

Deputāts vēlas, lai ierēdņu atalgojumu katru mēnesi publicē iestādes mājaslapā

Ikvienam cilvēkam ir jābūt brīvai iespējai vērtēt valsts un pašvaldību budžetu izlietojumu, tostarp amatpersonu atalgojumu.

Saeimas deputāts Ģirts Valdis Kristovskis ir iesniedzis priekšlikumu grozījumiem Valsts pārvaldes iekārtas likumā, kas paredz ies...

Naktī uz svētdienu Latvijā notiks pāreja uz vasaras laiku

Latvijā naktī uz svētdienu, 31.martu, plkst.3 notiks pāreja uz vasaras laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu uz priekšu.

Laika maiņa notiek, ņemot vērā, ka Eiropas Savienības (ES) līmenī vienots redzējums par jauniem nosacījumiem attiecībā u...



Komentāri