lv
3DYf52wjGR8hKitNI8YYgneHv82yLM4eyChf00EX
3320819

Kultūras akadēmijā seksuālās uzmākšanās gadījumi nav konstatēti

Kultūras akadēmijā seksuālās uzmākšanās gadījumi nav konstatēti

Seksuālās uzmākšanās gadījumi Latvijas Kultūras akadēmijā (LKA) nav konstatēti, apstiprināja LKA rektore Rūta Muktupāvela.

Viņa pauda, ka akadēmija proaktīvi iesaistās sistemātisku preventīvo pasākumu izstrādē, lai nodrošinātu drošu studiju vidi, kas būtu balstīta studējošo, docētāju, pētnieku un administrācijas savstarpējā cieņā un godīgumā.

Iepriekš vēstīts, ka LKA pārtraukusi darba attiecības ar viesdocētāju, kas nodarbībās izteicis seksistiska rakstura piezīmes. Lai arī situāciju sākotnēji mēģināts risināt pārrunu ceļā, pēc kāda laikā studējošo sarunās ar pārmaiņu aģentiem pasniedzējs pieminēts atkārtoti. Citus ziņojumus par pasniedzēju seksuālu uzmākšanos vai vardarbības izpausmēm nedz LKA vadība, nedz Ētikas komisija saņēmusi.

Maiņa nozarei: Latvijā par civilās aviācijas pilotiem mācās 123 cilvēki (+VIDEO)

Apmēram desmitā daļa studentu ir sievietes.

Līdz šim kopumā desmit airBaltic Pilotu akadēmijas absolventi ir pievienojušies akadēmijas komandai kā teorētisko nodarbību instruktori, tādējādi ievērojami papildinot tās mācībspēku personālu. Tas nozīmē, ka ...

Porziņģis atgriežas ar 20 punktiem «Celtics» uzvarā pār «Pistons» (VIDEO)

Pēc piecu maču izlaišanas savainojuma dēļ pirmdien laukumā atgriezās Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis, ar 20 gūtiem punktiem palīdzot Bostonas "Celtics" komandai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā pieveikt Detroitas "Pistons" vienību...

Paliatīvās aprūpes pakalpojumu dzīvesvietā saņēmuši jau 255 cilvēki

Valsts apmaksātus paliatīvās aprūpes pakalpojumus pacienta dzīvesvietā, kas pieejami no šī gada sākuma, janvārī un februārī saņēmuši 255 cilvēki, ziņo Nacionālajā veselības dienestā (NVD).

Pakalpojumu nodrošina četri pakalpojuma sniedzēji un tas pieejam...



Komentāri