lv
cRH4oC6SbbXa69nHgVpygSg40zKlKKgyKeMN7xXO
3299251

Naktī Latvijā aizturēti divi Krievijas agresiju atbalstoši vandaļi

Naktī Latvijā aizturēti divi Krievijas agresiju atbalstoši vandaļi

Aizvadītajā naktī Latvijā aizturēti divi Krievijas agresiju atbalstoši vandaļi - tā sauktie "Z" burtu ķēpātāji, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" pavēstīja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (JV).

Viņš norādīja, ka aizturēto personu pastrādāto likumpārkāpumu kvalifikācija vēl tiks vērtēta šīs dienas gaitā. Vēlāk arī sabiedrībai varētu tikt sniegta plašāka informācija par šo gadījumu.

Ministrs uzskata, ka "Z" burtu un citu Krievijas agresiju atbalstošu simbolu ķēpāšana uz sienām nav vienkārši huligānisms, bet gan smagāks nodarījums, jo šādas darbības ir tendētas uz konkrētiem mērķiem.

Kozlovskis atzina, ka pēdējā laikā šādu pārkāpumu ir daudz, un policija visnotaļ strādā pastiprinātā režīmā.

Politiķis aicināja iedzīvotājus nekavējoties ziņot policijai, ja tiek pamanīti līdzīgi vandālisma, naida vai agresijas izpausmes akti.

Sākot ar svētdienu, gaiss kļūs vēsāks

Sestdien Latvijā saglabāsies visai silts laiks, svētdien kļūs vēsāks un lietus vietām pāries sniegā, prognozē sinoptiķi.

Brīvdienās brīžiem gaidāms lietus, vietām arī migla. No rietumiem svētdien ieplūdīs vēsāks gaiss, svētdienas vakarā un naktī uz pirm...

Rozenvalds: Izteiktu līderu gaidāmajās EP vēlēšanās visdrīzāk nebūs

Pēc trim mēnešiem gaidāmajās Eiropas parlamenta (EP) vēlēšanās izteiktu līderu visdrīzāk nebūs, sarunā ar aģentūru LETA sacīja politologs Juris Rozenvalds.

Viņš vērsa uzmanību, ka, viņaprāt, EP vēlēšanas ir ne tik daudz partiju un programmu cīņa, bet li...

LSM aptauja: Liela daļa krievvalodīgo gribētu samazināt atbalstu Ukrainai
Lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka Latvijas palīdzība Ukrainai ir jāsaglabā esošā līmenī vai jāpalielina, taču atšķirīgs viedoklis ir lielai daļai krievvalodīgo iedzīvotāju, kas uzskata, ka Latvijas atbalstu Ukrainai vajadzētu samazināt. Par...


Komentāri