lv
CCPPTdcB1Ytr7CrAnH4mLMbxy3tur3oS91B9fbk4
3299027

Sākot ar svētdienu, gaiss kļūs vēsāks

Sākot ar svētdienu, gaiss kļūs vēsāks

Sestdien Latvijā saglabāsies visai silts laiks, svētdien kļūs vēsāks un lietus vietām pāries sniegā, prognozē sinoptiķi.

Brīvdienās brīžiem gaidāms lietus, vietām arī migla. No rietumiem svētdien ieplūdīs vēsāks gaiss, svētdienas vakarā un naktī uz pirmdienu vietām veidosies sniega sega. Debesis skaidrosies maz.

Sestdien pūtīs lēns līdz mērens dienvidu vējš un gaisa temperatūra dienā pakāpsies līdz +7..+12 grādiem. Svētdien gaidāms mainīga virziena un pārsvarā lēns vējš, gaisa temperatūra naktī un dienā būs +1..+7 grādi.

Nākamnedēļ laikapstākļus galvenokārt noteiks augsta spiediena apgabals, tomēr debesis bieži klās mākoņi un reizēm iespējami nokrišņi, lielāka to varbūtība prognozēta Latvijas dienvidaustrumu daļā. Vējš pārsvarā būs lēns.

Dažās naktīs, debesīm skaidrojoties, gaisa temperatūra noslīdēs vairākus grādus zem nulles, savukārt siltākajās pēcpusdienās vietām, kur ilgāk spīdēs saule, termometra stabiņš var pakāpties nedaudz virs +10 grādiem.

Rozenvalds: Izteiktu līderu gaidāmajās EP vēlēšanās visdrīzāk nebūs

Pēc trim mēnešiem gaidāmajās Eiropas parlamenta (EP) vēlēšanās izteiktu līderu visdrīzāk nebūs, sarunā ar aģentūru LETA sacīja politologs Juris Rozenvalds.

Viņš vērsa uzmanību, ka, viņaprāt, EP vēlēšanas ir ne tik daudz partiju un programmu cīņa, bet li...

LSM aptauja: Liela daļa krievvalodīgo gribētu samazināt atbalstu Ukrainai
Lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka Latvijas palīdzība Ukrainai ir jāsaglabā esošā līmenī vai jāpalielina, taču atšķirīgs viedoklis ir lielai daļai krievvalodīgo iedzīvotāju, kas uzskata, ka Latvijas atbalstu Ukrainai vajadzētu samazināt. Par...
Piektdiena gaidāma pārsvarā mākoņaina

Piektdien Latvijas debesis segs mākoņi, caur tiem daudzviet spīdēs saule, prognozē sinoptiķi.

No rīta vietām nedaudz līs, dienas vidū lietus gaidāms tikai Limbažu un Valmieras novada ziemeļos.

Pūtīs mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš, piekrastē saglab...



Komentāri