lv
igHlLOQK2aIj32jC0jXiQ1gz4WB0Am5ZtTexpAOR
3298580

Piektdiena gaidāma pārsvarā mākoņaina

Piektdiena gaidāma pārsvarā mākoņaina

Piektdien Latvijas debesis segs mākoņi, caur tiem daudzviet spīdēs saule, prognozē sinoptiķi.

No rīta vietām nedaudz līs, dienas vidū lietus gaidāms tikai Limbažu un Valmieras novada ziemeļos.

Pūtīs mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš, piekrastē saglabāsies brāzmas līdz 16 metriem sekundē.

Gaiss iesils līdz +8..+13 grādiem, Rīgas līča Kurzemes piekrastē termometra stabiņš var pakāpties vēl par grādu augstāk.

15.marta siltuma rekords novērojumu stacijās ir no +9,5 grādiem Kolkā līdz +12,4 grādiem Liepājā un Zvejniekciemā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Rīgā no rīta iespējams neliels lietus, dienā nokrišņi nav gaidāmi un caur mākoņiem brīžiem parādīsies saule. Pūšot mērenam dienvidu vējam, gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +12 grādiem.

Laikapstākļus ietekmē cikloni, kas atrodas rietumos un ziemeļos no Latvijas, kā arī anticiklons dienvidaustrumos. Atmosfēras spiediens jūras līmenī no 1008 hektopaskāliem Kurzemes ziemeļos līdz 1017 hektopaskāliem Latgales dienvidos.

NHL spēlēs Merzļikins atvaira 34 metienus; Girgensons vienreiz met pa vārtiem
Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins ceturtdien atvairīja 34 pretinieka metienus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kurā viņa Kolumbusas "Blue Jackets" komanda piedzīvoja zaudējumu. 
Latvija neatzīst Krievijas prezidenta "vēlēšanu" rīkošanu Moldovā un Gruzijā

Latvija neatzīst Krievijas prezidenta "vēlēšanu" nelikumīgo rīkošanu un to rezultātus Moldovas Pārdņestras reģionā un Gruzijas reģionos - Abhāzijā un Dienvidosetijā, pavēstīja Ārlietu ministrijā.

Ministrijā norāda, ka Latvija nosoda Krievijas prezidenta...

JVLMA saņem jaunus iesniegumus par iespējamu pasniedzēju seksuālo uzmākšanos

Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija (JVLMA) saņēmusi jaunus iesniegumus par iespējamu tās pasniedzēju seksuālu uzmākšanos studentēm, ceturtdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma".

Līdz šim disciplinārsods piemērots vie...



Komentāri