lv
XLQ7VtgqhHm4M1HF7U1V0nPDWbujkvjIe3SL3xGH
3247849

Semeņistaja zaudē Indianvelsas «WTA 1000» turnīra kvalifikācijas pirmajā kārtā

Semeņistaja zaudē Indianvelsas «WTA 1000» turnīra kvalifikācijas pirmajā kārtā

Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja pirmdien nepārvarēja Indianvelsas "WTA 1000" sērijas turnīra kvalifikācijas pirmo kārtu.

Pasaules ranga 110.pozīcijas īpašniece Semeņistaja, pirmo reizi karjerā spēlējot "WTA 1000" turnīra kvalifikācijā, ar 2-6, 2-6 zaudēja ar desmito numuru atlases kārtā izliktajai Herietai Dārtai (WTA 90.) no Lielbritānijas.

Latvijas tenisiste precīzāk izpildīja pirmo servi (52,3% pret 42,6%), taču ne reizi neipildīja eisu (pretiniecei četri) un pēc pirmās serves uzvarēja vien 47,8% izspēļu (pretiniecei 80%). Arī pēc otrās serves krietni vairāk punktus izcīņīja Dārta (63% pret 33,3%).

Semeņistaja izmantoja vienu no četrām breikbumbām, kamēr viņas pretiniece uzvarētā geimā pārvērta piecas no sešām breikbumbām.

Kopumā Semeņistaja uzvarēja 32 no 91 izspēles (35,2%).

Par piedalīšanos kvalifikācijas pirmajā kārtā Semeņistaja tika pie diviem punktiem WTA rangā.

Dārtas pretiniece izšķirošajā kvalifikācijas kārtā būs turnīra rīkotāju speciālo ielūgumu jeb "wild card" saņēmusī mājiniece Līva Hovde (WTA 286.), kura kvalifikācijas pirmajā kārtā ar 6-4, 6-2 pārspēja baltkrievieti Aļaksandra Sasnoviču (WTA 97.).

Turnīrs Indianvelsā norisinās cietā seguma kortos un noslēgsies 17.martā.

Kalvāns: Iespējami drīzāk vajadzīga skaidrība par skolu tīkla reformu

Skolu tīkla reforma ir pārāk ilgi novilkta garumā, un skaidrība šajos jautājumos vajadzīga iespējami drīzāk, pretējā gadījumā pašvaldības nav ieinteresētas pieņemt lēmumus, bet tā vietā vienkārši nogaida, lai redzētu, kas būs tālāk, intervijā TV3 raidī...

Jaunā VID vadītāja par skaidrās naudas iemaksām bankomātos: Mūs interesē tikai neloģiski gadījumi
Ēnu ekonomikas apkarošanas plānā viens no uzdevumiem ir ciešāk uzraudzīt skaidras naudas plūsmu bankomātos. Valsts ieņēmumu dienestu (VID) interesē nevis ikviena Latvijas iedzīvotāja iemaksas, bet gan tikai neloģiski gadījumi, intervijā Latvijas Televī...
Rīgā notiks mežsaimniecības un lauksaimniecības nozares protesti

Šodien Rīgā notiks mežsaimniecības un lauksaimniecības nozares protesti, kurā vairāk nekā 700 cilvēku plāno paust nostāju pret nozaru īpašumā esošās zemes ierobežojumiem bez adekvātiem kompensēšanas mehānismiem, ja zeme tiek nodota dabas aizsardzībai.

P...



Komentāri