lv
VvDX1BAcm7hoBGVSsjH5U8cqULtIPm6g1egCjGGh
32299

Aizvadītajā diennaktī reģistrēti 112 ceļu satiksmes negadījumi

Aizvadītajā diennaktī reģistrēti 112 ceļu satiksmes negadījumi

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 112 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 14 personas, informēja Valsts policijā.

Visvairāk jeb 74 gadījumi reģistrēti Rīgas reģionā, Zemgalē tādi bijuši 12, Latgalē - 11, Vidzemē - deviņi, bet Kurzemē - seši.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 350 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 146 par ātruma pārsniegšanu un seši par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

Britu laikraksts: Krievijas specdienestu vadība pārliecināja Putinu uzbrukt Ukrainai
Krievijas Drošības padomes sekretārs Nikolajs Patruševs un Federālā Drošības dienesta (FSB) direktors Aleksandrs Bortņikovs bija visdedzīgākie atbalstītāji bruņotam iebrukumam Ukrainā, faktiski pārliecinot Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu sākt ope...
Jelgavas poliklīnikā darbu uzsākušas divas mediķes no Ukrainas; apgūst latviešu valodu
Karš Ukrainu plosa jau astoto mēnesi. Bēgļu gaitās devušies miljoniem ukraiņu, daļa no viņiem par savu šā brīža mājvietu izvēlējušies Latviju.
Pa sabiedriskā transporta joslu braucošus šoferus drīzumā cer «ķert» ar kamerām
Rīgas centrā nereti nākas novērot, ka daži autovadītāji droši brauc pa sabiedriskā transporta joslu un vēlāk "lien" atpakaļ savā joslā, tad drūzmējas un stāv krustojumos, nosprostojot satiksmi un radot sastrēgumu, īpaši no rītiem un vakaros, intensīvāk...


Komentāri