lv
zp5xBVemWcRx3ySiZaA2bODx1upYyENG51LTgCMV
32223

Pa sabiedriskā transporta joslu braucošus šoferus drīzumā cer «ķert» ar kamerām

Pa sabiedriskā transporta joslu braucošus šoferus drīzumā cer «ķert» ar kamerām
Rīgas centrā nereti nākas novērot, ka daži autovadītāji droši brauc pa sabiedriskā transporta joslu un vēlāk "lien" atpakaļ savā joslā, tad drūzmējas un stāv krustojumos, nosprostojot satiksmi un radot sastrēgumu, īpaši no rītiem un vakaros, intensīvākās satiksmes laikā. Ja tagad sodīt pārkāpēju var pārsvarā pieķeršanas brīdī, tad nākotnē iecerēts cīnīties ar kameru palīdzību, fiksējot pārkāpumu un vēlāk piesūtot par to rēķinu, vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija".
Regulāro interneta lietotāju īpatsvars Latvijā sasniedz 90%
Mājsaimniecību īpatsvars, kurās pieejams internets, 2022. gadā sasniedzis 91,4 %, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) ikgadējā iedzīvotāju aptauja par informācijas un komunikāciju tehnoloģiju (IKT) lietošanu mājsaimniecībās.
Putins vēl nav izlēmis par līdzdalību G20 samitā
Krievijas prezidents Vladimirs Putins vēl nav izlēmis, vai piedalīsies šomēnes gaidāmajā G20 līderu samitā Indonēzijā, paziņojis samita namatēvs Indonēzijas prezidents Džoko Vidodo.
Šveicē startē pasaules čempionāts florbolā, Latvijas izlase gatava izaicināt favorītus
Latvijas vīriešu florbola izlase sestdien Šveices lielpilsētā Cīrihē sāks pasaules čempionātu, turpinot valstsvienību turnīriem piesātinātu posmu – gada laikā notiks jau trešais lielais izlašu turnīrs. Latviju pirms pasaules čempionāta dažādās prognozē...


Komentāri