lv
RGmCu8OsGTnGKjgKSbfdSrgrl8SSoVmanKwkSjNl
322741

Ceļu satiksmes negadījumos trešdien Latvijā cietuši 6 cilvēki

Ceļu satiksmes negadījumos trešdien Latvijā cietuši 6 cilvēki

Vakar Latvijā reģistrēts 131 ceļu satiksmes negadījums, kuros cieta seši cilvēki, informēja Valsts policija.

Trešdien pa diviem cietušajiem reģistrēts avārijās Rīgas reģionā, Latgalē un Zemgalē. Viens no cietušajiem bija gājējs.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests aģentūru LETA informēja, ka trešdien glābēji saņēma izsaukumu uz Jelgavas novada Valgundes pagastu, kur bija notikusi vieglās un smagās automašīnas avārija. Ugunsdzēsēji no vienas automašīnas izcēla cietušu cilvēku un nodeva mediķiem.

Ugunsdzēsēji novērsa degvielas noplūdi no kravas automašīnas, bet, uzstādot absorbējošās bonas, tika savākta grāvī izlijusī degviela. Notikuma vietā automašīnām atvienotas akumulatoru klemmes un, izmantojot absorbentu, sakārtota ceļa braucamā daļa.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi trīs autovadītājus - pa vienam Rīgas reģionā, Zemgalē un Latgalē. Zemgalē aizturēts arī kāds vadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 118protokoli: Rīgas reģionā sodīti 24 autovadītāji, Vidzemē - 37, Zemgalē - 26, Latgalē - 19, bet Kurzemē - 12 autovadītāji. Seši vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 365 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Rajevskis komentē Saeimas komisiju vadīšanas atvēlēšanu opozīcijas deputātiem

Atvēlot opozīcijas deputātiem vairāku Saeimas komisiju vadīšanu, koalīcija cer uz konstruktīvu sadarbību, pauda politologs un sabiedrisko attiecību speciālists Filips Rajevskis, vērtējos Saeimas komisiju un to vadītāju ievēlēšanu.

Viņš norādīja ka, piem...

Vai elektroenerģijas cena atgriezies pirmskara līmenī? Prognozē Latvenergo

Šobrīd nav prognozējams, ka elektroenerģijas cena varētu atgriezties pirmskara līmeni, bet situācija var mainīties atkarībā no laika apstākļiem un ģeopolitiskās situācijas, AS "Latvenergo" Elektroenerģijas tirgus apskatā norāda uzņēmuma Tirdzniecības d...

Visvairāk Saeimas komisiju vadītāju amatus iegūst JV un AS
Ceturtdien, 24. novembrī, tika iecelti atlikušo četru Saeimas komisiju vadītāji, tādējādi kopumā visvairāk Saeimas komisiju vadītāju būs no "Jaunās vienotības" (JV) un Apvienotā saraksta (AS), kā arī pa atbildīgam amatam ticis pārstāvjiem no opozīcijā ...


Komentāri