lv
TMtO0SuXUrCXeOvuhQq8dgjqXTKi7oNSiM6FQLcN
3218078

Būs jaunais pasta nodaļu koncepts

Būs jaunais pasta nodaļu koncepts

"Latvijas pasts" patlaban neslēgs nevienu pasta nodaļu,

VAS "Latvijas pasts" jauno pasta nodaļu konceptu plāno izveidot līdz aprīlim, trešdien preses konferencē sacīja "Latvijas pasta" valdes priekšsēdētāja Beāte Krauze-Čebotare.

"Plānojam, ka jauno pasta nodaļu konceptu mēs izstrādāsim līdz aprīlim, un tad aprīlī informēsim visas iesaistītās puses par to, kāds izskatīsies jaunais pasta pārklājums Latvijā," sacīja Krauze-Čebotare.

Viņa arī piebilda, ka pēc tam, kad plāns būs izrunāts un apstiprināts, kompānija plāno informēt arī sabiedrību par to, kā šis plāns varētu izskatīties.

Krauze-Čebotare uzsvēra, ka iepriekšējais pasta nodaļu reorganizācijas plāns ir apturēts, un kompānija patlaban neslēgs nevienu pasta nodaļu, kamēr nebūs konkrēta skaidrība par to, kā kopumā izskatīsies pasta nodaļu tīkls Latvijā - vai visas būs "Latvijas pasta" fiziskās nodaļas vai kompānijas darbinieki atradīsies citās telpās un sniegs pasta pakalpojumus.

Viņa uzsvēra, ka patlaban svarīgākais ir atrast veidu, kā sabalansēt un izveidot labu kompromisu visām iesaistītajām pusēm, lai nodrošinātu pasta pakalpojumu pieejamību.

"Mums ir jānodrošina iespēja fiziski šo pakalpojumu saņemt klātienē. Patlaban notiks sarunas ar visām iesaistītajām pusēm, kā mēs varam nodrošināt pakalpojumus klātienē visā Latvijas teritorijā," teica Krauze-Čebotare.

Jau ziņots, ka trešdien "Latvijas pasts" organizēja domu apmaiņas darbnīcu kopā ar diskusiju, kurā dažādu jomu eksperti - publiskā sektora un nevalstisko organizāciju pārstāvji - apsvēra un analizēja potenciālos nacionālā pasta operatora attīstības virzienus.

Par huligānismu pie Okupācijas muzeja jāsoda īpaši bargi

Aicina ātri atrast vainīgo un saukt pie atbildības, vēršoties pret pārkāpēju ar visu likuma bardzību.

Kā ziņots, naktī uz 28.februāri Latvijas Okupācijas muzeja vadītājas kabinetā pa logu iemests degmaisījums, un ir uzsākts kriminālprocess par svešas ma...

Latviešiem mācīs, kā tikt galā ar parādiem (+VIDEO)

Senās finanšu institūcijas vēsture tika publicēta par vācu fonda līdzekļiem.

Frīdriha Eberta fonds un Latvijas Antropologu biedrība aicina uz Deivida Greibera grāmatas "Parāds: pirmie piectūkstoš gadi" izdevuma latviešu valodā atklāšanas pasākumu Latvij...

Sarkanais brīdinājums Daugavā pie Jēkabpils!

Plūdu draudi tuvāko dienu laikā saglabāsies.

Tuvākajās stundās izsludinās sarkano plūdu brīdinājumu Daugavā pie Jēkabpils, informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) Prognožu un klimata daļas vadītājs Andris Vīksna.

Plūdu drau...



Komentāri