lv
aXOku0DPuQ95dHxSLy0j0Ri5HeQZbmdEs7FGtyMm
3185365

Nosaukti Latvijas hokejisti, kuri piedalās spēlēs Krievijā

Nosaukti Latvijas hokejisti, kuri piedalās spēlēs Krievijā

Vairāki Latvijas hokejisti piedalās Krievijā notiekošajās virtuālajās un klātienes sporta spēlēs, liecina rīkotāju publicētā informācija.

Kazaņā notiekošajās tā dēvētajās "Nākotnes" spēlēs "Baltic Select" komandas sastāvā iekļauti Ervīns Muštukovs, Kirils Tambijevs, Pāvels Goroškovs, Martins Lavrovs, Aleksejs Popovs, Alisers Mubarakšins un Ņikita Zantmans.

"Nākotnes" spēlēs, ko atklājis Krievijas prezidents Vladimirs Putins, sportisti sacenšas gan virtuālajā vidē, gan sporta laukumā.

No šiem Latvijas hokejistiem šosezon Krievijā spēlē tikai aizsargs Mubarakšins, kurš pēdējos trīs gadus ir Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) Kazaņas "Bars" sastāvā.

Deputāti plāno «izsaukt uz paklāja» veselības ministru

Saeimas Sociālo un darba lietu komisija plāno iztaujāt veselības ministru Hosamu Abu Meri (JV) par iecerēm būtiski reformēt vairāku Rīgas veselības iestāžu darbību,sacīja komisijas priekšsēdētājs Andris Bērziņš.

Veselības ministrija (VM) un Abu Meri ir ...

Rinkēvičs pieļauj Rēzeknes pilsētas domes atlaišanu

Ja Rēzeknes pilsētas dome nevar vienoties par šī gada budžetu un pasākumiem pašvaldības finanšu stabilizēšanai, tā ar likumu ir jāatlaiž, nerīkojot uzreiz jaunas vēlēšanas, intervijā Latvijas Radio vērtēja Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Līdz 21.feb...

Karodziņi būs jāizvieto pie 60 000 pārtikas precēm 5400 tirdzniecības vietās

Tas gulsies uz tirgotāju un gala rezultātā pircēju maciņiem.

Latvijas Tirgotāju asociācija protestē pret Zaļo un zemnieku savienības iniciatīvu Saeimā. Par papildus prasībām par pārtikas produktu informācijas sniegšanu patērētājiem vairāk kā 1,5 miljon...



Komentāri