lv
GFbRGNolWK7Z1D7IRoHFQjwBwFrv8NoINAm5rWPY
31604

Ritms un smaids palīdz dzīvot. Saruna ar mūziķi Jāni Stībeli

Ritms un smaids palīdz dzīvot. Saruna ar mūziķi Jāni Stībeli
"Man ir tā laime spēlēt ar šiem diviem meistariem. Gints Smukais [..] ir tāds cilvēks, kas nespēlē pamatlietas, viņam ir vairākas līnijas, viņš ir izdomājis, ka te būs ritmiskā līnija, te būs, teiksim, basa līnija, te būs harmoniskā līnija. Otrs meistars Jānis Kalniņš ir vairāk uz solo un tādu motīvu. Viņi abi divi ir tandēms, viens otru papildina brīnišķīgi. Brīžiem jūtu: johaidī, te nevienu vairāk nevajag, pietiek ar viņiem diviem. Viņi aizpilda gan aranžējumus, gan visu muzikālo materiālu", tā akustiskās koncertprogrammas kolēģus raksturo mūziķis Jānis Stībelis. Koncertprogrammas tūre jau noslēgusies, par to un gadu gaitā piedzīvoto mūziķa profesijā, kā arī dziesmu tapšanu saruna raidījumā "Kultūrdeva".
No jauna diskutē par valsts pārvaldē strādājošo algu publiskošanu
Atkal diskusijas atsāktas par to, vai sabiedrībai ir tiesības zināt amatpersonu un valsts pārvaldē strādājošo darbinieku atlīdzību. Šobrīd šāda iespēja nav dota, izņemto reizi gadā, kad tiek publiskotas amatpersonu deklarācijas. To, vai un kādā formā v...
Pēc vardarbīga uzbrukuma spīkeres Pelosi vīrs izrakstīts no slimnīcas

Vardarbīgā uzbrukumā Sanfrancisko oktobra beigās cietušais ASV Pārstāvju palātas spīkeres Nensijas Pelosi dzīvesbiedrs Pols izrakstīts no slimnīcas.

Par to ceturtdien pavēstīja pati Nensija Pelosi.

"Pols arī turpmāk būs ārstu aprūpē, turpinoties progres...

Kas mainīsies? Prezidents izsludinājis Pašvaldību likumu

Valsts prezidents Egils Levits piektdien oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" ir izsludinājis Saeimas pēc otrreizējās caurlūkošanas pieņemto Pašvaldību likumu.

Valsts pirmā persona akcentē, ka tagad ir izveidots pamats, lai katrā pašvaldībā varētu t...



Komentāri