lv
mua4dsiu1hGglV8nzLUKPEZvGgr9Iq9UPYadb3lq
31063

Pēc vardarbīga uzbrukuma spīkeres Pelosi vīrs izrakstīts no slimnīcas

Pēc vardarbīga uzbrukuma spīkeres Pelosi vīrs izrakstīts no slimnīcas

Vardarbīgā uzbrukumā Sanfrancisko oktobra beigās cietušais ASV Pārstāvju palātas spīkeres Nensijas Pelosi dzīvesbiedrs Pols izrakstīts no slimnīcas.

Par to ceturtdien pavēstīja pati Nensija Pelosi.

"Pols arī turpmāk būs ārstu aprūpē, turpinoties progresam ilgajā atlabšanas un atveseļošanās ceļā," paziņojumā medijiem apliecināja spīkere. "Tagad ar viņu kopā ir viņa ģimene, kas lūdz respektēt privātumu."

"Pelosi ģimene ir pateicīga par skaistajām mīlestības un atbalsta izpausmēm un lūgšanām, kas paustas visās pasaules daļās," viņa piebilda.

42 gadus vecais Deivis Depape 28.oktobrī ielauzās Pelosi rezidencē Sanfrancisko un uzbruka 82 gadus vecajam Polam Pelosi. Spīkere Pelosi tobrīd nebija mājās, bet uzbrucējs skaidri ļāvis saprast, ka uzbrukt plānojis tieši spīkerei.

Pols Pelosi slimnīcā pavadīja sešas dienas.

Kas mainīsies? Prezidents izsludinājis Pašvaldību likumu

Valsts prezidents Egils Levits piektdien oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" ir izsludinājis Saeimas pēc otrreizējās caurlūkošanas pieņemto Pašvaldību likumu.

Valsts pirmā persona akcentē, ka tagad ir izveidots pamats, lai katrā pašvaldībā varētu t...

Diskusija: Diabēta triecienspēks veselībai! Vai protam to mazināt?
Cukura diabēts Latvijā katru gadu tiek diagnosticēts aptuveni 7000 cilvēku, kas nav sabiedrībai labvēlīgs vēstījums. Turklāt slimība var piemeklēt gan pieaugušos, gan bērnus. Ārstēšanos ar insulīnu uzsāk aptuveni 1000 pacientu. Informētībā par slimību,...
Spriedze Korejas pussalā pieaug: Seula paceļ iznīcinātājus pēc 180 Phenjanas lidmašīnu pamanīšanas
Dienvidkoreja gaisā pacēlusi aptuveni 80 iznīcinātājus pēc tam, kad piektdien četru stundu laikā konstatēja lielu skaitu Ziemeļkorejas kara lidmašīnu, pavēstīja Seulas militārpersonas, uz kuru teikto atsaucas CNN.


Komentāri