lv
Zacoj7Q72XYw6oF5hqiZujQiCTfEpwECsmymQGr1
3139595

Brīdina par jaunu krāpšanas shēmu, izmantojot «Digital Turbine» vārdu

Brīdina par jaunu krāpšanas shēmu, izmantojot «Digital Turbine» vārdu

Valsts policija brīdina, ka pēdējo nedēļu laikā konstatēti daudzi krāpšanas gadījumi, izmantojot uzņēmuma "Digital Turbine" vārdu.

Iedzīvotāji, meklējot iespējas nopelnīt, saskaras ar darba piedāvājumu, kas saistīts ar filmu skatīšanos. Lai sāktu šo "darbu", iedzīvotājiem tiek prasīts samaksāt depozītu. Rezultātā ļoti īsā laika posmā Latvijas iedzīvotājiem izkrāpti vairāk nekā 20 000 eiro.

Valsts policijā vērsušies iedzīvotāji, kuri noticējuši piedāvājumiem skatīties filmas un ar to pelnīt naudu. Iedzīvotāji samaksājuši prasīto depozītu, taču nav saņēmuši solīto atalgojumu, kā arī nav atguvuši samaksāto depozītu, kā iepriekš solīts. Policija analizē skaidro precīzus notikušā apstākļus, kā arī apzina visus cietušos.

Iespējamie krāpnieki ar potenciālajiem klientiem sarakstās, izmantojot saziņas lietotni "Whatsapp" vai "Telegram", un sarakstes laikā klientiem prasa iemaksāt depozītu kontos.

Ņemot vērā šī brīža augsto krāpnieku aktivitāti, policija aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem, kritiski izvērtēt jebkuru saņemto informāciju, nevienam neatklāt bankas kontu datus un nepārskaitīt uz nezināmiem kontiem savus finanšu līdzekļus.

Šodien bez maksas var skatīties latviešu animācijas filmu (+VIDEO)

Festivāla 2ANNAS 2024.gada fokusa tēma ir prāts.

Starptautisko īsfilmu festivāls 2ANNAS 14.februārī 20.00 aicina skatītājus iepazīties ar pirmo latviešu radīto supervaroņu animācijas seriālu "Fantadroms". Pasākums "Fantadroma nakts" norisināsies kultūra...

Bankas kredīts dzīvokļa renovācijai Latvijā svārstās ap 10 000 eiro (+VIDEO)

Ar nelielu aizņēmumu palīdzību cilvēki iegādājas arī dārza mājiņas, vasarnīcas vai lauku mājas.

Pērn viens no biežāk izsniegtajiem patēriņa kredītu veidiem bijis mājokļa remontam vai labiekārtošanai, tostarp energoefektivitātes uzlabošanai. Paredzams, k...

Latvijas iedzīvotājiem būtu patīkami, ja kāds viņus apsveiktu Valentīndienā

Lielākajai daļai jeb 70% Latvijas iedzīvotāju būtu patīkami, ja kāds viņus apsveiktu Valentīndienā, liecina pētījumu kompānijas "Kantar" veiktā aptauja.

36% respondenti uz jautājumu, vai būtu patīkami, ja kāds apsveiktu Valentīndienā, atbildējuši "notei...



Komentāri