lv
MjGvRNTD2e5IeV7auxUYhUdxTEgJs0YmGRwuOzNy
3138841

Latvijas Radio 1. studijā skanēs Ukrainas 17. gadsimta baroka mūzika

Latvijas Radio 1. studijā skanēs Ukrainas 17. gadsimta baroka mūzika
Nedēļa no 19. februāra Latvijas Radio 3 "Klasika" būs Ukrainas kultūras un mūzikas zīmē, tādēļ to ieskandēs mūziķi no Ukrainas, kuri nu jau nepilnus divus gadus par savu mājvietu sauc Latviju, – dziedātāji Natālija Behma, Oksana Nikitjuka un Serhijs Zadorožnijs. Kopā ar Ansi Bētiņu un klavesīnisti Gertrudu Jerjomenko viņi izveidojuši ansambli "Ældmusic", kura nosaukumā ietverta mūziķu interese par vēsturi, renesanses, baroka un vēlāku laiku mūziku. Koncerts izskanēs pirmdien, 19. februārī, pulksten 18.00 Latvijas Radio 1. studijā un Latvijas Radio 3 "Klasika" tiešraidē.
Ostapenko Dohas «WTA 1000» trešajā kārtā tiekas ar Azarenku

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Dohas "WTA 1000" turnīra trešajā kārtā, cīnoties par iekļūšanu ceturtdaļfinālā, tiksies ar baltkrievieti Viktoriju Azarenku.

Spēle būs kā ceturtā centrālajā kortā un varētu sākties ap plkst.19 pēc Latv...

Parādnieks: Valsts īsteno ekonomisko vardarbību pret sievietēm ar bērniem

Valsts šīs valdības vadībā mērķtiecīgi īsteno ekonomisko vardarbību pret sievietēm ar bērniem, intervijā Latvijas Radio sacīja Nacionālās apvienības (NA) politiķis, bijušais Demogrāfisko lietu centra vadītājs Imants Parādnieks, kurš savulaik kopā ar ek...

ĀM: Eiropas Padomes ieteikumi mazākumtautību jomā ir maldinoši (+VIDEO)

Konvencijas tvērums nav attiecināms uz Latvijas iedzīvotājiem, kuriem ir nepilsoņa statuss.

Ministru kabineta sēdē tika izskatīta Latvijas atbilde Eiropas Padomei, kuru sagatavoja ārlietu ministrs Artūrs Krišjānis Kariņš ("Jaunā Vienotība").

Eiropas Pad...



Komentāri