lv
a6ZL4dYYORKP7R08EdIoCbcSjigK2EDO9OHRW1TB
3138625

Ostapenko Dohas «WTA 1000» trešajā kārtā tiekas ar Azarenku

Ostapenko Dohas «WTA 1000» trešajā kārtā tiekas ar Azarenku

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Dohas "WTA 1000" turnīra trešajā kārtā, cīnoties par iekļūšanu ceturtdaļfinālā, tiksies ar baltkrievieti Viktoriju Azarenku.

Spēle būs kā ceturtā centrālajā kortā un varētu sākties ap plkst.19 pēc Latvijas laika.

Ostapenko WTA rangā ieņem 11.vietu un šajā turnīrā izsēta ar astoto numuru, bet Azarenka WTA rangā ierindojas 31.pozīcijā.

Visās četrās iepriekšējās tikšanās reizēs pārāka bijusi Azarenka, kura arī uzvarēja šogad Austrālijas atklātā čempionāta trešajā kārtā ar 6-1, 7-5.

Ostapenko šajā turnīrā no pirmās kārtas bija brīva un otrajā ar 6-0, 6-3 apspēlēja ukrainieti Anhelinu Kaļiņinu (WTA 30). Azarenka pirmajā kārtā ar 6-3, 3-6, 6-3 bija pārāka pār polieti Magdalēnu Frehu (WTA 52.), bet otrās kārtas mačā ar 7-6 (7:2), 6-2 pieveica ķīnieti Vanu Sjiņju (WTA 41.).

Ceturtdaļfinālā mača uzvarētā stāsies pretī pasaules pirmajai raketei polietei Igai Švjontekais vai krievietei Jekaterinai Aleksandrovai (WTA 19.).

Latvijas tenisistei šobrīd ir sekmīgākais sezonas sākums viņas karjerā. Rīdziniece ir paguvusi izcīnīt divas "WTA 500" trofejas Adelaidē un Lincā, savukārt Austrālijas atklātajā čempionātā Ostapenko apstājās trešajā kārtā. Ostapenko ir astoņi WTA tituli karjerā, bet pieredzējusī Azarenka tikusi pie 21 titula.

Pērn Dohā Ostapenko zaudēja otrajā kārtā, turnīru noslēdzot ar 55 ranga punktiem. 2023.gadā Dohā notika "WTA 500" sērijas turnīrs. Savu labāko rezultātu Kataras galvaspilsētā Latvijas tenisiste sasniedza 2016.gadā, kad tika līdz finālam.

Jau ziņots, ka dubultspēlēs pērnā gada finālistes Ostapenko un ukrainiete Ludmila Kičenoka piedzīvoja zaudējumu pirmajā kārtā, katra turnīru beidzot ar desmit pasaules dubultspēļu ranga punktiem.

Turnīrs Dohā norisinās cietā seguma kortos.

Parādnieks: Valsts īsteno ekonomisko vardarbību pret sievietēm ar bērniem

Valsts šīs valdības vadībā mērķtiecīgi īsteno ekonomisko vardarbību pret sievietēm ar bērniem, intervijā Latvijas Radio sacīja Nacionālās apvienības (NA) politiķis, bijušais Demogrāfisko lietu centra vadītājs Imants Parādnieks, kurš savulaik kopā ar ek...

ĀM: Eiropas Padomes ieteikumi mazākumtautību jomā ir maldinoši (+VIDEO)

Konvencijas tvērums nav attiecināms uz Latvijas iedzīvotājiem, kuriem ir nepilsoņa statuss.

Ministru kabineta sēdē tika izskatīta Latvijas atbilde Eiropas Padomei, kuru sagatavoja ārlietu ministrs Artūrs Krišjānis Kariņš ("Jaunā Vienotība").

Eiropas Pad...

Palielinājusies interese par militāro tūrismu

Par militārajiem objektiem, vēstures notikumu izklāstiem interese ir palielinājusies, kopš iznācis militārā tūrisma ceļvedis, aģentūrai LETA intervijā pauda Latvijas Lauku tūrisma asociācijas "Lauku ceļotājs" prezidente Asnāte Ziemele.

Viņa sacīja, ka m...



Komentāri