lv
yggJhjVRQ1KfsoZ2lIxL4oY5hesIMLHcAaFOeLCh
3133402

Atkalas dēļ šodien ļoti apgrūtināta braukšana pa vietējiem autoceļiem

Atkalas dēļ šodien ļoti apgrūtināta braukšana pa vietējiem autoceļiem

Atkalas un lietus dēļ otrdien ir ļoti apgrūtināta braukšana ir pa valsts vietējās nozīmes autoceļiem daudzviet Latvijā, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

LVC norāda, ka ļoti apgrūtināta braukšana ir pa valsts vietējās un atsevišķiem reģionālās nozīmes autoceļiem Kuldīgas, Talsu, Tukuma, Dobeles, Limbažu, Valkas, Valmieras, Cēsu, Alūksnes, Balvu, Gulbenes, Madonas, Ludzas, Rēzeknes un Krāslavas apkārtnē.

Vienlaikus uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir uz Tallinas šosejas (A1) posmā no Zvejniekciema stacijas līdz Ainažiem, uz Vidzemes šosejas (A2) posmā no Vangažiem līdz Valkai, uz Valmieras šosejas (A3) posmā no Vangažiem līdz Veclaicenei, uz Rēzeknes šosejas (A12) posmā no Varakļāniem līdz Terehovai, kā arī uz autoceļa Krievijas robeža (Grebņeva)-Rēzekne-Daugavpils-Lietuvas robeža (Medumi) (A13) no Rušenicas līdz Bērzgalei.

Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, uz autoceļiem strādā 73 ziemas dienesta tehnikas vienības.

LVC norāda, ka apledojuma dēļ īpaši apgrūtināta pārvietošanās pa vietējiem autoceļiem patlaban var būt kravas transportam, tāpēc LVC aicina smago tehniku neizmantot šos ceļus līdz braukšanas apstākļi uzlabosies.

Ostapenko sāk Dohas «WTA 1000» turnīru

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Dohas "WTA 1000" turnīra pirmajā spēlē - otrās kārtas mačā - tiksies ar ukrainieti Anhelinu Kaļiņinu.

Spēle būs kā trešā pēc nozīmes otrajā kortā un varētu sākties pēc plkst.15 pēc Latvijas laika.

Osta...

Ekspluatācijā nodota «Rail Baltica» pirmā no astoņām Rīgas Centrālā mezgla daļām

Ekspluatācijā nodota dzelzceļa "Rail Baltica" pirmā no astoņām Rīgas Centrālā mezgla daļām, aģentūrai LETA pavēstīja par dzelzceļa projekta īstenošanu Latvijā atbildīgās SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" pārstāvji.

Kompānijā informē, ka, pabeidzot pēdējo ...

Uzspīdējis Latvijas basketbola līgā, šosezon mirdz Vācijā. Saruna ar izlases kandidātu Kārli Šiliņu
Latvijas basketbola izlases kandidāts un pagājušajā sezonā BK "Liepāja" līderis Kārlis Šiliņš turpina progresēt, aizvadot produktīvu sezonu Vācijas basketbola bundeslīgā (BBL). Šiliņš sarunā ar LSM.lv atklāja, kā pacietība un neatlaidība ir palīdzējusi...


Komentāri