lv
jaPQNadAGpeEYeiljKxCHjgZaahtjyk3M5W9OUOF
312912

Izjumā nogādāta «ātrās palīdzības» automašīna no Latvijas

Izjumā nogādāta «ātrās palīdzības» automašīna no Latvijas
Amsterdama–Varšava–Ļviva–Kijiva–Harkiva–Izjuma. Tik garu ceļu mērojusi neatliekamās medicīniskās palīdzības mašīna. Pie stūres bija rīdzinieks Sergejs Sņegirjovs. Oktobrī viņš izsludināja labdarības akciju, aicinot Latvijas iedzīvotājus ziedot mašīnas iegādei. To nodot Izjumas ārstiem līdzi devās arī žurnālisti no Rus.LSM.
ASV prezidenta palīgs: Demokrātijām nav viegli
Pēc Aukstā kara bija demokrātijas uzplaukums, bet tagad vērojama neliela lejupslīde, atzina ASV prezidenta Džo Baidena īpašais palīgs un Baltā nama Nacionālās drošības padomes vecākais direktors demokrātijas un cilvēktiesību jautājumos Robs Berščinskis.
Telavivā Pugačovu un Galkinu sagaida ar Allas dziesmu

Humora zvaigzne Maksims Galkins atradis mirkli, lai paņemtu pauzi no darba un devies apciemotot sievu Allu Pugačovu un bērnus Gariju un Ļizu. Pāris Telavivā apmeklējuši izrādes “Sargiet savas sejas” pirmizrādi, kur sagidīti ar ovācijām...

Kultūras iestā...

Investēs 260 000 eiro saules paneļu parka izveidē Piņķos

Tekstila nomas uzņēmums SIA "Lindstrom", investējot 260 000 eiro, uz Piņķos esošā servisa centra jumta plāno uzstādīt 654 saules paneļus 2000 kvadrātmetru platībā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

"Lindstrom" prognozes liecina, ka saules pan...



Komentāri