lv
DlVumPUCedJKfFHoq8zJI5sa7IoV8R4Ue6P2UONt
312380

Telavivā Pugačovu un Galkinu sagaida ar Allas dziesmu

Telavivā Pugačovu un Galkinu sagaida ar Allas dziesmu

Humora zvaigzne Maksims Galkins atradis mirkli, lai paņemtu pauzi no darba un devies apciemotot sievu Allu Pugačovu un bērnus Gariju un Ļizu. Pāris Telavivā apmeklējuši izrādes “Sargiet savas sejas” pirmizrādi, kur sagidīti ar ovācijām...

Kultūras iestādes darbinieki pa visu zāli ieslēdza primadonnas populārāko dziesmu “Миллион алых роз”, kurai līdzi dziedāja visi izrādes apmeklētāji.

Alla piecēlās kājās, lai pateiktos publikai par tik siltu sagaidīšanu, pamājot apmeklētājiem un plati smaidot.

Notiekošo filmēja Maksims Galkins, lai Allai paliktu skaistas atmiņas par saviļņojošo mirkli.

Satiekot ģimeni, Galkins jau paspējis arī pavadīt laiku kopā ar bērniem, dodoties uz īpašu atrakciju parku, kur ļāvās ekstrēmiem priekiem kopā ar Gariju.

Investēs 260 000 eiro saules paneļu parka izveidē Piņķos

Tekstila nomas uzņēmums SIA "Lindstrom", investējot 260 000 eiro, uz Piņķos esošā servisa centra jumta plāno uzstādīt 654 saules paneļus 2000 kvadrātmetru platībā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

"Lindstrom" prognozes liecina, ka saules pan...

Krievi uz Ukrainu izšāvuši 70 spārnotās raķetes; 51 notriekta
Krievija trešdien uz Ukrainu izšāvusi aptuveni 70 spārnotās raķetes H-101, H-555 un "Kalibr", no kurām 51 notriekuši ukraiņu zenītartilēristi, ziņo Ukrainas Gaisa spēku preses centrs.
Krievijas tiesa par pusgadu pagarina opozicionāra Jašina apcietinājumu
Krievijas tiesa trešdien par sešiem mēnešiem pagarinājusi pirmstiesas apcietinājumu opozīcijas politiķim Iļjam Jašinam, kuram draud līdz desmit gadiem ilgs cietumsods, jo viņš atļāvies nosodīt Maskavas agresiju pret Ukrainu.


Komentāri