lv
gOMgukzoZj7gB8WwqFTJdNFl4eY7lxbsiCJEL6Li
3091062

Kā tur pie igauņiem? Iepazīsies ar kaimiņu pieredzi māju apsaimniekošanas jomā

Kā tur pie igauņiem? Iepazīsies ar kaimiņu pieredzi māju apsaimniekošanas jomā

Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas deputāti, strādājot pie grozījumiem Dzīvokļa īpašuma likumā, otrdien, 6.februārī, plānojuši uzklausīt Latvijas Namu pārvaldītāju un apsaimniekotāju asociācijas redzējumu namu pārvaldīšanas nozares pilnveidošanai.

"Patlaban komisija otrajā lasījumā strādā ar likumprojektu, kas paredz pilnveidot lēmumu pieņemšanas procesu daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas pārvaldīšanas un uzturēšanas jautājumos. Rītdienas komisijas sēdi esam atvēlējuši tam, lai iepazītos ar Igaunijas pieredzi māju apsaimniekošanā un kādu no tiesiskajiem risinājumiem, iespējams, izmantotu savā praksē. Būtiski arī tas, kā mūsu kaimiņi ir risinājuši jautājumus par iedzīvotāju parādiem par saņemtajiem komunālajiem pakalpojumiem," pirms sēdes pauž Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētājs Oļegs Burovs.

Komisijas sēdē deputātus ar Igaunijas pieredzi, kā arī ierosinājumiem namu pārvaldīšanas nozares pilnveidošanai aicināti iepazīstināt pārstāvji no Latvijas Namu pārvaldītāju un apsaimniekotāju asociācijas.

Lauksaimnieku protesta akcijā iesaistītas kopumā apmēram 2000 tehnikas vienības

Lauksaimnieku protesta akcijā, kas pirmdien notika 16 Latvijas pilsētās, tika iesaistītas kopumā apmēram 2000 tehnikas vienības, informē biedrības "Zemnieku saeima" valdes priekšsēdētājs Juris Lazdiņš.

"Kopējais iesaistīto tehnikas vienību skaits ir apt...

Badmintonists Podosinoviks kļūst par desmitkārtēju Latvijas čempionu
Ķekavā un Baložos pagājušās nedēļas nogalē aizvadīts 15. Latvijas čempionāts badmintonā, kurā desmito reizi par Latvijas čempionu tika kronēts Niks Podosinoviks.
NEPLP rosina saglabāt iespēju turpināt satura krievu valodā monitoringu

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) Saeimas deputātu iesniegtajos grozījumos Darba likumā rosina saglabāt iespēju turpināt satura krievu valodā monitoringu Latvijas informatīvās telpas aizsargāšanai.

NEPLP norāda, ka ir iepazinusi...



Komentāri