lv
k2xSLsq0uNmkzGEynhYfmD9WhjE1LDck2SLzYd1e
3069680

Siliņa: ES valstis vienojušās par atbalstu Ukrainai 50 miljardu eiro apmērā

Siliņa: ES valstis vienojušās par atbalstu Ukrainai 50 miljardu eiro apmērā

Visas 27 Eiropas Savienības (ES) valstis ir izpildījušas apņemšanos nodrošināt Ukrainai paredzamu, ilgtermiņa atbalstu 50 miljardu eiro apmērā, tviterī pavēstījusi Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

Viņa norāda, ka tas stiprinās Ukrainu tās cīņā par savu brīvību. "Šī ir ļoti laba ziņa Latvijas un visas Eiropas drošībai," raksta Ministru prezidente.

Siliņa šodien piedalīsies Eiropadomes sēdē, kurā Latvija uzsvērs nepieciešamību pēc ilgtermiņa atbalsta Ukrainai.

Ungārijas premjerministrs Viktors Orbāns, kas arī pēc Krievijas pilna mēroga iebrukuma Ukrainā uzturējis tuvas saites ar Kremli, decembrī uzlika veto ES 50 miljardu eiro palīdzībai Ukrainai. Taču, kā liecināja ES amatpersonu izstrādātais dokuments, kas nonācis laikraksta "Financial Times" rīcībā, pārējie ES līderi bija gatavi vērsties pret Ungārijas ekonomiku, ja Budapešta samitā bloķēs jauno palīdzību Ukrainai.

Latvijā 38% iedzīvotāju uzskata, ka jāsamazina darbaspēka nodokļu slogs

Vairāk nekā trešdaļa jeb 38% Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka valstī ir jāsamazina darbaspēka nodokļu slogs, informē pagaidu nodarbinātības un darbā pieņemšanas uzņēmuma "Biuro" pārstāvji, atsaucoties iedzīvotāju aptaujā, kas veikta pagājušā gada novem...

Saeimā vērtēs ieceri par papildu nodokļa uzlikšanu sadarbībai ar Krieviju

Saeima šodien nodeva izskatīšanai komisijās iedzīvotāju iniciatīvu par papildu nodokļa uzlikšanu tiem darījumiem, kuros uzņēmēji turpina sadarbību ar Krieviju.

Iepriekš Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā iniciatīvas autori fonds "Uzņēmēji mi...

Arhitekts Dripe: Latvijas 21. gadsimta kultūrtelpai ir ar ko lepoties (+VIDEO)

"Tik daudz un tik dažādu jomu kultūras būvju kā šī gadsimta ievadā, nekad Latvijas 105 gadu vēsturē nav tapis".

Latvijas Nacionālās bibliotēkas Atbalsta biedrība (LNB Atbalsta biedrība) izdevusi arhitekta Jāņa Dripes grāmatu "KULTŪRTELPA - 21.gadsimta k...



Komentāri